R-veyda44 bhtrolcay evet sanki böyle bı an doğacakmis gibi özellikle daha çok akşam yatarken de sürekli düşünüyorum akşamları yatınca daha çok hareketlilik oluyor
bhtrolcay R-veyda44 benimde öyle acaba normal midir ya doktorumda geçen sormuştum hareket etmesi önemli onun dışında su gelirse sancı veya kanama olursa hemen gel demişti
R-veyda44 bhtrolcay inşallah birşey olmaz Allah’ın izniyle ben bazen karnımı kaşır gibi yapıyorum hemen hareket ediyor
Nurylmz12 Bende 37+4 üm. Bazen özel bölgemde bi baskı hissediyorum ama bence var daha bi de eğer bebek baş aaşağı dönüp doğum zamanı geldiyse hareketi az oluyor diye biliyorum buradan da anlayabilirsiniz daha var bence bizim 😂
bhtrolcay R-veyda44 aynen uyduğu zamanlarda da tepki veriyor dimi🥹 bi yandan içim eriyorr kıpırdamasına ama biyandanda aşırı hareketlenince çıkıcak gibi olunca telaşlanıyorum ya
zbanucr prens_prenses_annesi kızımı 37+4 te doğurdum. 2960 kilosuydu. Ciğer geliştirici vurulmadım ama kuvöze gerek kalmamıştı. Şuan ikinci gebeliğim 36 haftadayım ve keşke kızım gibi doğursam diyorum haftaya 😬 tabi sağlıkla sıhhatle ciğerleri geliştiyse 💙
sweetmom1_ zbanucr merhabalar 37+4 doğum ypmışsınız kilosunu ultasonda ilerde demişlermiydi yani fark ettimi doğduktan sonra ultarsonda ksra bakmyn kafama takldıda sizin yorumunuzu görüp srmak istedim..
R-veyda44 bhtrolcay evet uyuduğu zamanda tepki veriyor bazen minik minik hareket ediyor bazen saatlerce hareket etmiyor bende unutuyorum göbeğim olmasa hareketlendigi zaamnda özellikle aşağıya vuruyor bı an bı yeri dışarı çıkacak gibi oluyor
Ysmnpmk prens_prenses_annesi ben yaptım canım 15 kasımda 37+2haftalikti bebeğim şuan kuvezde yoğun bakımda ama benimki benim idrar yolu enfeksiyonumdan etkilenmiş olabilir diye alındı solunumu biraz problemliydi sezeryan oldum nstde hareketleri de yeterli değildi doktorum ondan beklemek istemedi normalde 38+5te alicakti
Gizemengin35 Omrasf5455 gündüz bsy yok gece özellikle kasık bel ağrısından zor donuyrm ayaga kalkıp oturyrm 37+5 im bugün kontrole gdcem bakalım doğum dicek mi hateketleri azaldı sanki