prens_prenses_annesi Kizlar aranizda 37. Haftada dogum yapan varmi herhangibir sknti yasadinizmi erkenmi artik dogurmak istiyorum ya
mervemurat16 prens_prenses_annesi 37 ve sonrası normal aksi durum olmadıkça genelde 37 de almıyorlar ama zaten gelişimi normal oluyor ben 38 haftalık doğum yaptım ama gelişimi gerideydi kilosu iyi olduğu için küveze vs girmedizaten küvezin kilo ile ilgisi yokmuş eğer bir sıkıntı yoksa ciğerlerinde va o zaman küveze girmiyor
aysegul2812 prens_prenses_annesi benim kuzenim de plesanta yaşlanması görüldüğü için 35. Hafta da doğum yaptı bebeği de hiç küveze falan girmedi sadece ciğer geliştirici iğne vurulmuştu gayet sağlıklı ikisi de
Serpilinumudu prens_prenses_annesi iki dogumumda 37+5 de oldu kilosu gelişimi iyiyse bı sıkıntı olmuyor 37 haftadab sonra doğumlar normal kabul ediliyor erken degil
Kbrblr prens_prenses_annesi kızım 37 de doğdu kilosu 2700 Dü bi sıkıntı yaşamadık sonra toparladı kilosu şükğr
Omrasf5455 Ay bende valla 37+4 um bugun kasik agrisi bel agrisiyla uyandim surda beklimde bakalim tecrubeli anneler var mi
prens_prenses_annesi Omrasf5455 bizde yeni 37 olduk artik nefes alamiyorum ozellikle geceleri kipir kipir ve cok kasik agrim oluyo
Gizemengin35 Omrasf5455 gündüz bsy yok gece özellikle kasık bel ağrısından zor donuyrm ayaga kalkıp oturyrm 37+5 im bugün kontrole gdcem bakalım doğum dicek mi hateketleri azaldı sanki
dilaaann 37+6 da sezaryen doğum yapacağım bebeğim makat gelisli olduğu için 35.haftadan sonra bebeğin solunumu önemli diye biliyorum 35 te doğum yapıp eve giden anneler var ama tabi en iyisini doktorunuz bilir
seyma0661 dilaaann bende 21.haftada detaylı ultrasonda makat geliş olduğunu öğrendim. Doktorum haftan erken dönebilir dedi. Acaba sizin detaylıda baş pozisyondaydı sonra mı makata döndü
mervemurat16 prens_prenses_annesi peki gelişimsel problemi vs varmı ben 36 haftalıkken plesenta çürümeye başlamıştı doktor 37 de alabiliriz problem olmaz demişti
prens_prenses_annesi mervemurat16 hyr hic kotu bisy demedi kilosu 2800 dedi haftasiyla uyumlu dedi boyu kilosu bas asagi dogum pozieyonu almis dedi
aogoya seyma0661 daha çok erken sizin için bol bol yeri var şuan onun bin defa döner kafanıza takmayın
dilaaann seyma0661 karnımda sürekli yan duruyordu hiç doğum pozisyonunda olmadı su an hala makat gelisli
bhtrolcay prens_prenses_annesi ya sizinde bu haftda aşırı hareketli olup sanki doğucakmıi gibi bir his oluyormu? Böyle bianda gelicekmiş gibi hissediorum çok korkutucu.