Tinygirl 31/5 te ben de kendimi temizlik konusunda yordum ve çalısıyordum yoğun olarak.Bir gece sümüksü katı bir akıntı geldı sağ bacagımı basamıyordum ve agrım vardı hemen acıl gittim dil altı serum ve ciger geliştirici yaptılar kendı doltorum değil baska bir doktor baktı plesentan asagıda ve önde dedı üç hafta ancak dayanırsın dedı rahım agzına 30 dedi ayrıca bebegı uc hafta falan ılerıde ölçtü o kadar olmadıgını biliyordum cunku bes gpn once kendı doktoruma gelmıstım ve hıc böyle şeyler söylememıstı ılaclardan sonra nst ye gırdım sancı çıkmadı eve yolladı ertesı gün hemen kendı doktoruma gittim evet bebegın kilo ve boyunu haftasını fazla ölçmüş rahım agzın kapalı plesentan gayet yukarıda ve sorun yok dedi madem bır doz ciger geliştirci olmussun bir doz daha ol tam almıs olursun yine de önlem alalım dedi erken dogum riskin yok ama dinlen ayaga kalkma dedı ben de böyle böyle dinlene dinlene 36/5 oldum beş haftadır yatıyorum şükür o baskı agrı gectı ama tabıkı son haftalar oldufu ıcın baskı agrı sancı oluyor siz de korkmayın ıns bol bol yatın dınlenın tuvalet yemek harıc kalkmayın birsey olmaz ben o korku ve kaygıyı cok iyi biliyorum haftalarca etkisinden cıkamadım hatta hala her gittiğimde korkuyla ve hazırlıklı gidiyorum suanda ertelendıyse bısey olmaz olacak olsa o anda o gün olurdu diye düşünüyorum Allahın izniyle siz de inş ileri haftaları görürsünüz