KurabiyeninAnnesi123 Neferut bende bugün 36+0 oldum şaka gibi zaman çabuk geçti bu hamileligimden hic birsey anlamadim bile diye bilirim son iki kontrol 😊
kubra5834 Neferut 36+1 ama doktora göre 37miş. Yarın bize de gün vericek heralde çok korkuyorum ilk gebelik telaşlıyım. Rabbim hepimize afiyetle sağlıkla hayırla zamanında kucağımıza aldırsın bebeklerimizi.🤲
Sukoo33 Neferut bende bugün 36 oldum tam 🥹 çok az kaldı ikinci doğumum ama sanki ilk gibi heyecan sağlıcakla kucagımıza alalım bizede 2 aralıkta gün verildi ☺️ benim çatımda çok agrım oluyor sizdede varmı acaba
Neferut KurabiyeninAnnesi123 Benim ilk hamileliğim yarın nst+usg var ayın 25 inde de usg+gün var gerçekten çok heyecanlı ama hala yetiştiremediklerim var 🥲
KurabiyeninAnnesi123 Neferut askm inan bitmiyor 2. Bebegm 0 dan düzdm düşünmüyordm süpriz bebiş oldu kizimin herseyini dagitmiştm bu bebişi öğrenince sil baştan yaptm son reglin 10 mart mı😊
Neferut KurabiyeninAnnesi123 olsun güzel bir süpriz olmuş 🫶🏻 evet 10 Mart seninde 10 Mart dimi canım?
Helin_akgul01 KurabiyeninAnnesi123 benim son tarih 9 Mart doktorum 3 gün sonra gün verecek bana uygulamaya göre bende 36+1 ama 1hafta önce doktorum 36 37 arası demişti
Nursenadmnn KurabiyeninAnnesi123 ayy benimde 10mart son regl günüm normal istediğim için bakalım ne zaman gelecek benimki 😍
KurabiyeninAnnesi123 Neferut 😂😂 evet kuzum 10 mart aralik bebegi olur diyordm ama kasım içi geliyorlar acaba doktorla konuşsam 40 hafftayi beklr mi ilk bebegime de 28 mart hamile kaldm aralik sonu dogum yaptm bunu da aralikta olur diyordm
Neferut Helin_akgul01 ultrasona göre önde mi gidiyor? Benimki 3 hafta önden gidiyor o yüzden doktorum 38. Haftada alırız dedi
KurabiyeninAnnesi123 Helin_akgul01 erken veriyor günü son kontrolde 37 hafftalikti bir bayan 38 icine güm verdi😊
Neferut KurabiyeninAnnesi123 canım benimki tahmini olarak 2 aralıkta alacak sanırım 38. Haftaya girmiş olalım dedi o da 1 aralığa denk geliyor ama pazar günü oluyor. seninkini niye kasımda alıyor erken değil mi 37. Haftada almış olcak
Helin_akgul01 Neferut uygulamaya göre dediğim gibi 36+1 şu an ama 1 hafta önce demişti 36 37 arası bana git 1 hafta sonra gel doğumu konuşalım nstye filan alırım benim amacım 38 i yakalamak dedi son kontrolüm bu arada
Neferut Helin_akgul01 muhtemelen sizinle aynı günlerde doğururuz ya da 1 gün falan fark olur aramızda 36+0 benim de. Yarın gün de verebilir 38 i yakaladığımızda alacak ☺️
Neferut kubra5834 Amiinnn benim de ilk gebeliğim ben de çok telaşlıyım hepimiz aynı zamanlarda doğum yapacağız nasıl olacak merak ediyorum minik ayaklara kavuşmaya çok az kaldı 🦶🏻 cinsiyetiniz ne?
kubra5834 Neferut herkesin bebeği sağ salim doğsun kucaklarımıza alıp evlerimize dönelim hayırla inşaAllah. 🤲 Sizin bebeğiniz cinsiyet ne ? 🩵🩷
Neferut kubra5834 Amin inşallah sorunsuz sıkıntısız doğurup büyütmek nasip olur 🫶🏻 erkek geliyor bizim de 🩵
elifdemir09 35+2 ama bende merhaba demek istiyorum şuan Ve her an doğurabilirim yüksek tansiyondan kendimi sürekli forumda buluyorum o yüzden Rabbim sağlıkla nasip etsin kucağımıza almayı
Neferut elifdemir09 Amin çok geçmiş olsun canım benim de yüksek tansiyon sorunum var tansiyon ilacı kullanıyorum çok şükür bu haftaya gelebildim iki hafta daha idare edersem sorunsuz sıkıntısız inşallah bitecek, sen ilaç kullanıyor musun?
kumrucanim elifdemir09 bende de aynı sorun var gebelik zehirlenmesi, yüksek tansiyondan dolayı yarın suni sancı verilecek 36+5
Neferut KurabiyeninAnnesi123 yarın öğreneceğim en son gittiğimde bir ay önce 2300 dü inşallah kilo almıştır, senin bebişin kilosu nasıl? 🥰