i_srcb Kedikolik Sonuçlarımız temiz bebek temiz çıktı anne kanından gelen bir şey fetal dna ya bulaşmış çok şükür cvs sonucumuz temiz çıktı haber vermek istedim :)
Kedikolik i_srcb Çok güzel haber çok sevindim şükürler olsun🙏🧡 Rabbim tüm bu stresli süreçlerden geçen annelere güzel haberler nasip etsin🙏☺️
i_srcb Xceyyydd biz babyseq de yaptırmıştık, yüksek risk mi çıktı bebekte mi annede mi anlaşılamamıştı benimkinde sizde ne yazıyor?
Xceyyydd i_srcb benimkinde de aynı yazıyor 10.kromozomunda duğlikasyon çıktı anne kaynaklı olabiliceyiz düşünülüyor yazıyor
i_srcb Xceyyydd kesinlikle genetik tarama testi yaptırın orada çıkıyor , çapa da diğer hastanelere nazaran daha uygun fiyatta anne babadan kan alıp genetik tarama yapıyorşar 7 bindi sanırım.
Xceyyydd i_srcb Antalya’da yaptıralım mı dedik e gerek yok benek doğduktan sonra genetiğe gitsin dediler
Huzurluanne05 i_srcb dawn sendorumu vs varsa bakılıyor evet ama otizm kesinlikle anne karnında belli olmaz.olsaydı ben tüm testleri yazptırmama rağmen oğlum otizmli olmazdı.