Maviss718 littlechick Anladım canım inşallah iyi haberler alırsın arada haber ver olurmu aklımdasın sürekli
metemom_ littlechick ay sonunda buldum seni çok aradım kullanıcı adım aklıma gelmedi nasılsın canım bebeğin nasıl
littlechick metemom_ bebeğim hastanede hala canım. Solunum sıkıntısı devam ediyor ciğerleri gelişemiyor 😔
keyfimin-kahyasi-misin littlechick Özelde falan mı Bu son haberlerden sonra Bilerek tutuyo opmasinlar sevk istediniz mi
Hulo2105 littlechick nereye kadar kalacakmışsınız hastanede yaaa çocuk 6 aylık olmuş hiç mi gelişmedi ciğeri yavrumun
littlechick Hulo2105 yani bi zaman vermiyorlar ciğerleri ilk günkü gibi diyorlar ben anlamıyorum nasıl gelişecek bilmiyorum kafam durdu artık
Hulo2105 littlechick başka doktora falan kı sorsanız ne bileyim kaç aydır böyle aynı yerde kalması normal miymiş nereye kadar sürecekmiş? Valla her girdiğimde sana bakıyorum bi gelişme var mı diye
littlechick Hulo2105 doktorların ağzından zor laf alıyoruz zaten hiç bişey demiyolar takip edilcek başka bişey yapamıyoruz diyolar. Şimdi belki devlete sevk ettirebiliriz cerrahpaşa ya da çapa
littlechick keyfimin-kahyasi-misin özelde ama bilerek tuttuklarını düşünmüyorum çünkü solunum sıkıntısı var oksijensiz kalınca morarıyor şahit oldum buna defalarca. Sevk düşünüyoruz ama bakalım
Selma3478 littlechick Medipol Bahçelievler hastanesi neonatoloji doktoru Mehmet hoca kesinlikle çok iyi sevk imkanı varsa ben ce oraya gidin
littlechick Selma3478 mehmet hoca yenidoğana bakıyor bildiğim kadarıyla. Bizi artık çocuk yoğun bakıma sevk etmek istiyorlar
Mery6619 littlechick merhaba bütün postlarinizi okuyup sizi takip edip dua ediyordum bugün güneş bebek geldi aklıma onun için girdim uygulamaya. Güneş bebek nasıl aceba siz nasılsınız?
littlechick Mery6619 merhaba teşekkür ederim. İyi diyelim iyi olsun Güneş hala hastanede ve daha ne kadar kalacağız belirsiz. Solunum sıkıntımız var hala. Dualarınızı eksik etmeyin bizim için 🤲🏻
Mery6619 littlechick Rabbım sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bi an önce toparlanıp eve çıkarsınız dualarım sizinle🤲🌸