littlechick Prematüre bebişlerimizin günü kutlu olsun 💕🐣 prematüre anneleri hepinize kocaman sarılıyorum 🫂
ogretmenanne2024 littlechick sizi doğum yaptığınızdan beri takip ediyorum o zamanlar hamileydim şimdi bebeğim 3 aylık oldu. Umarım Güneş bebekte en kısa zamanda size ve sağlığına kavusur,🌸
Guzelanne56 littlechick 17 Kasım dünya premature günü🥹🥹🥹 Rabbım herkesın evladına uzun ömür versın çok zor premature annesı olmak bı bebegımı kaybettım ben ve her Kasım ayı içim buruk geçer onun doğum günü de 23 Kasımdı
Mery6619 littlechick merhaba bütün postlarinizi okuyup sizi takip edip dua ediyordum bugün güneş bebek geldi aklıma onun için girdim uygulamaya. Güneş bebek nasıl aceba siz nasılsınız?
littlechick ogretmenanne2024 amin inşallah Allah razı olsun 🤲🏻♥️ oy maşallah bebeğini sağlıcakla büyütmek nasip olsun inşallah ♥️
littlechick Guzelanne56 amin canım. Başın sağolsun, Rabbim sana sabır versin cennetinde buluştursun sizi inşallah 🤲🏻
seymat98 littlechick baya oldu değil mi? bende ara ara profiline girip bakıyorum bir gelişme var mı diye de. Gelişim gösterdi mi ciğerleri hiç peki
metemom_ littlechick ay sonunda buldum seni çok aradım kullanıcı adım aklıma gelmedi nasılsın canım bebeğin nasıl
littlechick seymat98 bize hala ilk doğduğu gibi diyolar nasıl gelişcek bende bilmiyorum inanki. 6 ay oldu
ballilokmam littlechick canım ben de ara ara senin profile bakıp dua ediyorum bebişine. Oksijen dışında herhangi bir sıkıntısı var mı?
Maviss718 littlechick Neden ilerleme olmuyor canım ne zaman iyi olurmuş doktorlar birşey demiyolarmı maşallah 6 ay olmuş bile büyüyor 🥰
littlechick ballilokmam Allah razı olsun canım. Başka sıkıntımız yok çok şükür sadece ciğerlerimiz gelişmiyor makineden ayrılamıyor
littlechick Maviss718 hiç bişey demiyorlar böyle takip edicez diyorlar. Yapılcak tedaviler yapıldı. Ciğer nasıl gelişcek bilmiyorum
littlechick seymat98 vuruldu ama çok erken vuruldu etkisi olduğunu düşünmüyorum. 23 ya da 24 te vuruldu ben 29 da doğum yaptım tekrsr vurulsaydı belki faydası olurdu
Maviss718 littlechick Anladım canım inşallah iyi haberler alırsın arada haber ver olurmu aklımdasın sürekli