senatss Kızlar dün beta verdim 41 çıktı yarın 2. Betayı vericem rwgl günü de 16 sıydı kasıklarımda ara ara ağrılarım var normal mi Kimyasal gebelikte de bu tür ağrılar oluyor mu Çok korkuyorum o yüzden bilgisi olan yardımcı olabilir mi lütfen
mlkkk senatss hayır kaşık ağrısı hamilelik olsa bile bi süre olabiliyor başlarda adetten önce ve sonra gebelik varsa bile oluyor. Zamanla geçiyor ama hamilelik döneminde ara ara yine adet olacak gibi kaşık karın ağrısı olabilir
senatss mlkkk kimyasal gebelik geçirenler de bu şekilde agrı oluyormu ki yarın 2. Kanı vericem ama aklım çıkıyor 🥺
mlkkk senatss bilmiyorum ama kötü düşünmeyin yarın betanız güzel artarsa bence bi 6-8gün sonra kan verin yada 2hafta sonra direk doktora gidin yani sürekli iki günde bir verip kendinizi yıpratmayın çok erken öğrenmişsiniz çünkü .
Hifaakim senatss evet oluyor canım ama sen kendin anlıyosun ztn kimyasal olduğunu benmki sşıfı şiddedtlenmişti anlayaraka lavobaya gittim o derce ama korkma sen normal bişey gebeliğin ilk başlardır yani çok normal tutunma yerleşme ağrısı da deniliyor
minkmom_25 senatss kimyasal gebelikte de aynı çünkü normal gebelikten çok bi farkı yok. Kimyasal geçirdim şuan yine hamileyim benimde ağrım oluyor bazen diğer gebelikle yine aynı belirtiler var hayırlısı olsun inşallah
Elif-ada- senatss Yok cnm mesela ben Ekim ayında kimyasal geçirdim hiç ağrım yoktu ağrı olmadanda kanamam başladı sen böyle şeylerle kendini korkutma Rıskı varsa seninleyse hicbirsey olmaz inanki
senatss Hifaakim yarın 2. Defa kan verip sonra bir müddet bekleyecem valla direk doktora gidicem ondan sonra
minkmom_25 İnsan yaşamadığı yabancısı olduğu şeylerden çok korkuyor ☺️ korkmayın hiç bir sorun çıkmayacaktır inşallah 🙏
minkmom_25 senatss hadi bakalım hayırlısı. Benim testler pozitif ama kan bile vermedim cuma günü direkt doktora gideceğim ya da çarşamba kan vereceğim 😅 düşük değerle öğrenince sabretmesi zor oluyor
Sevila59 Geçen yıl bende kimyasal gebelik geçirmiştim hiçbir şekilde kasık ağrısı felan yoktu.Yolunda gitmediğini anlamıştım şu an hamileyim inşallah seninde değerin yükselir🙏
Esesta Geç döllenme olabilir kuzum iki kat olması lazım biraz yavaş yükselmiş bence sorun yok 😘 sağlıkla gelsin yavru