Yolcu_26 Nesonunbeybi perinatoloji ye gidiyorum ben daha önce kayinim olduğu için rutin herkese soruyorlar sigara kullanmıyor musunuz diye bende doktora söyledim 3 tane diye ondan bisey olmaz dedi ama korkuyorum
Nesonunbeybi Yolcu_26 bende çok üzülerek itiraf etmeliyim ki sigara kullanıyorum, detaylıdan 4 gün önce çıktık sigara kullandığımı söyledim ayrıca kızdı ama bunla alakası yok 😂
Nesonunbeybi Yolcu_26 sigaraya dayalı bir sıkıntı gözükmüyor bebekte ama olmayacağı anlamına gelmiyor dedi 😭 tabi ki önerilen bir şey değil ama irade insan nefsine sahip çıkması bunlar çok zor şeyler bırakabilenleri tebrik ediyorum takdir ediyorum gerçekten
Bluess Kişiden kişiye değişir bu ikinci üçüncü gebelikte daha erken haftada hissedilir şu sıra sanki bende bağırsak hareketi gibi hissediyorum 16+0 ilk gebelik ☺️🩵💫
Bluess Yolcu_26 açıkçası ebe olmama rağmen ayırt edemedim çikolata sonrası oldu bugün yok mesela o kadar
sevdn 24 yaşındayım ve tam 17 haftalık hamileyim ben de hiç hareket hissetmiyorum normalde 18-20 arası diyen var 16-20 arası hareket hissetme başlanır diyen var bilemedim. Düşündükçe de vakit geçmiyor