iremden Bu hamilelik sürecinde en büyük travmam kabızlık oldu. Doktorum demir ilacını değiştirince olduğunu düşündüm. Eski ilaca geri döndüm, şükür rahatladım. Farklı demir ilaçlarını deneyin, bir süre beslenmenize dikkat edin derim 💜
Flowermom0 De25 bir bardak kefirin içine 1 yemek kaşığı zehtinyap koykarıltır iç. Yarım saate çıkarsın tuvalete. Hamilelikte kabızlık bnm korkulu rüyam. İlkinde çok çektim bundada aynı. Çözümü kefirde buldım valla
Sarah-22 De25 Bn her akşam yatmadan elma yerim bide su içerim her sabah düzenli büyük tuvalete cikarım tavsiye ederim canım bide tatlidan uzak dur tatlı kabızlı yapiyor
Happy-melek1997 De25 bende sürekli kabızlık yaşadım o haftalarda ama ne zaman mercimek fasulye mısır yesem çok iyi geliyordu malum ilaç kullanamıyorsun tavsiye ederim
De25 Happy-melek1997 kayısı hoşafı içtim baya iyi geldi onları da denerim ama genel.olarqk her aksam karnım şişiyor
Kylr Kesinlikle duphalac tavsiye ediyorum. Kuru kayısı falan normal kabızlıklar için. Bende geçtiğimiz haftalarda aşırı derecede kabızlık yaşadım. Doktorum yazdı rahatlıkla içebilirsiniz
Happy-melek1997 De25 o haftalar benim hep kabız geçti şu2 haftadır falan düzeldi oda öncesine nazaran ben afedersin basur falan olmasın diye çok çabaladım gebelikte çok oluyormuş ya şükür olmadı bi gün mısır yedim haşlanmış ertesi gün bağırsaklarım baya çalışmış çok rahat ettim sonra oldukça yedim mercimek çorbası unsuz çok iyi geliyor bana
Damladedeoglu Kızlar selam bende 6+4 haftalığım doktorum kabızlık için duphalac verdi ama içince kusuyorum, çok midemi bulandırıyor ya elma denesem iyi gelir mi gerçekten