1anneeeeee Meltnc15 bilmiyorum ya, biri benim oğlumun cinsel organına yorum yapsa ,Allah ne verdiyse dalarım herhalde,o yüzden bana çok ters bu post, çok tuhafıma geldi o yüzden bu kadar tepki gösterdim neyse bakalım 😊
Brgmde İlk postu okuduğumda deli gibi sinirlendim daha sonra diğer yorumları okuyunca biraz kadına üzüldüm fazla üstüne gidilmiş diye ama canım şöyle düşün. Kadınlarımız ölüyor ve hep bu zihniyet yüzünden daha doğmamış oğlunun çükünü buraya atıp nekadar büyük diye böbürlenirsen yarın bu çocuk ilk çıktığı kıza organını atınca o çocuk suçlu olmaz eğer kızın olsa kızının organını buraya atıp oo ne kadar dolgun diye paylaşmazdın çünkü. ama gene kızmıyorum sana boşluğuna gelip doktorun yaptığı espiri komiğine gidip paylaşmış olabilirsin sonradan saçmaladığının farkına varıp üzüldüğünü de hissedebiliyorum . Ben tam tersi uyarıp kuzum bundada var bir hayır böyle uyarıldıktan sonra belki ne kendine ne başkasına oğluna böyle bel altı şakalar yapma edepli yetişsin hep aranızda bile yapmayın 😘🙏
Nura1997 Brgmde helal olsun. Yorumunuz cok aciklayici ve kalp kirici degil. Arkadas hamilelik heyecaniyla bir yanlis yapmis ola bilir evet ama digerleri de karsisindakinin hamile oldugunu unutmus ve baya kirici olmuslar malesef.
Brgmde Nura1997 evet aslında yorumdakilerde şuan gündemden düşmeyen kadına yönelik adeta soykırımdan bıktığı için erkekle erkeklikle ilgili butarz sohbetleri artık kaldıramıyor maalesef ama karşısındakinin hamile ve annelik heycan ıolduğınu da unutmuşlar insanız bazen saçmalayabilirz önemli olan saçmaladığının farkına varabilmek
Pinarkorkmazer Arkadaşlar sakin olun kadın böbürlenmek için sormamış bu soruyu. Sorması yanlış mı evet ama sorma amacı bence mutlu olmuş bebeğini çok sevdiği için onunla ilgili olan her şey hoşuna gitmiş olabilir. Bu kadar eleştiriye gerek yok. Doktor öyle bir cümle kullandığı için sormak istemiş de olabilir ama tabiki de sorulmaması gerekir . Ben bunu sormasında kötü bir niyet görmedim üzmeye kırmaya gerek yok. Benim ilk bebeğim vefat edince bu bebeğimle ilgili her şey gözüme güzel geliyor ama başkalarına bunaltıcı gelmiş olabilirim 🙂 kimse kimsenin mutluluğunu bilemez o yüzden boşverin böyle kötü eleştirel yorumları