Neferut Zuluss Ne yapalım senin doğmayan çocuğunun cinsel organı hakkında mı konuşalım büyüklüğünü küçüklüğünü mü tartışalım amacın neydi ki?
Zuluss Kızlar oğlumun şeyi çokmu büyük doktor gözüme gözüme giriyor dedi😄😄😄ben anlamadım bu şeyin neresi büyük
Barabar Zuluss sende bizim gozumuze girsin istedin heralde Hürrem muamelesi flan bekliyorsunuz gibime geldi 😂 ne dertler sorunlu gebeler var birde dönüp kendi derdinize ay pardon ‘şey’ büyüklüğüne bakın 😬
Zuluss 1anneeeeee yani doktor büyük dedi çok o yüzden merak etdim olamazmı yani🙄sorunmu bu yani diye atdım
1anneeeeee Zuluss sorunuzu doktora sorsaydınız o an ,bir ultrason kağıdı üzerinden biz nereden bilelim ki benim de bir oğlum var ,karnımdaki bebekte erkek ve daha doğmamış dahi olsa kimsenin bebeğimin cinsel organına yorum yapmasını asla istemem, kabul edemem
Zuluss 1anneeeeee tm kusura bakmayın o zaman bu kadar ön yargılı olunacak bir şey olduğunu düşünmedim neyse
Serrabade Büyüklüğünden övünür gibi atmışsınız. Bu bi sağlık sorunu mu falan die değil. Hoş değil yani
Aeell Zuluss Keske boyle bı post acmasaydn Oglumun seyı napalım oglunun seyıni daha dogmamıs bebegınız cinsel organını gormek zorundamıyız lütfen dogduktan sonra da insanlara hava atarmıs gibi oglumun seyı dıye saga sola gostermeyn Cok ayıp
Meltnc15 Hanımlar biraz sakin. Annelerin birbirine burda acımasızca yorum yapmasına üzülüyorum gördükçe. Önemsiz konularda bu kadar sert yorumlara gerek yok bence,nacizane tabi😊
1anneeeeee Meltnc15 haklısınız ama önemsiz değil bence sonuçta bu bebekler doğup, büyüyüp mahremin ne olduğunu öğrenene kadar,mahrem yerlerini korumak biz annelerin görevi, oğlumun şeyi diye paylaşıp hiç tanımadığı insanlardan yorum beklemek çok tuhaf değil mi sizce de 🤷♀️
Aeell Meltnc15 1 laf vardır bılırmısınız gormemısn bi oglu olmus tutmus seyını koparmıs bu hanımefendinınkıde o hesap tutmus oglumun seyı dıye ınsanlara hava atıyor o kadar evlat evlat dıye yanan ınsanlar var yada oglu olmayıp erkek evlat ısteyen var bızlerı bosver Kendı evladının namahremını gostermek nedır
Meltnc15 1anneeeeee Aeell Yorumlara hak veriyorum,doğru söylüyorsunuz ama bence post sahibinin boşluğuna gelmiş. Hepimiz bu süreçte gerekli gereksiz çok eleştiriliyoruz zaten bence burda birbirimizin kurdu degil yurdu olalım yine de
1anneeeeee Meltnc15 bilmiyorum ya, biri benim oğlumun cinsel organına yorum yapsa ,Allah ne verdiyse dalarım herhalde,o yüzden bana çok ters bu post, çok tuhafıma geldi o yüzden bu kadar tepki gösterdim neyse bakalım 😊
Ftrhn Kızlar bu kadar sert olmayın ya. Olabilir yani ben burda daha ne saçma şeyler görüyorum.. sorma şeklinden dolayı size soru garip gelmiş olabilir.. ama inanın herkes burda o kadaaaaar saçma kötü postlar açıyor ki
traineemom Zuluss görmemişin oğlu olmuş açmış şeyini cümle aleme “çok büyük gözüme giriyor” diye göstermiş 🙃