Aysunnn3 De25 Biz 18+1 deyiz şuan 19 Nisan doğumum sizinki daha geçtir Nisan sonu falan olur. Tabi bazen gününden erken de olabiliyor benim ilk oğlum normal gününden 3 gün önce doğmuştu aksi bir durum olmadıkça bir kaç gün önce yada sonra fark etmiyor
Melike1001 Mervel01 maşallah sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin inşallah Allah 🥰 genel olarak bu haftalarda hissediliyor demek ki 🥰
Asdfgh122 Selamlar kıssslarre ben 12. Haftada öğrendim kızımı🥹 çok nadir tekmelerini hissediyorum ama daha sık hisaetmek istiyorum sizin sıklığınız nasıl? Alışveriş olarakta kasım indiriminde kıyafet aldım yenidoğan, 3 aylık ve 6 aylık olarak
Melike1001 Asdfgh122 erkenciymiş kızçeniz 🥰 Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin inşallah Allah 🥰 bende boş durmadım bu indirimlerden büyük şeyleri aldım ana kucağı arabası ve pusetini
Mutlulukperi Melike1001 19+2 yiz ❣️ oğlum 1 yaşında ve şimdide kızımız olacak Allahın izniyle 🐣 hareketlerini uzanınca hissediyorum. İlk gebeliğimdede 17. Haftamda hissetmiştim yine öyle oldu. Çok güzel bir ayda doğacak bebeklerimiz inşallah 🙏 herkese sağlıklı ve kolay doğumlar diliyorum 💖
Duruu3 Melike1001 Mart sonu gibi görünüyor benim 18 haftanın içindeyim oglusumu bekliyorun zamninda harektlerini hisediyorum 17 haftada hisettim🧿😍🥰
Melike1001 Duruu3 maşallah paşaya 🥰 uygulamayı hala çözemedim ben de 17. Haftanın içindeyim ama nisan sonu gösteriyor 😁 genellikle 16 17 de hissedilmiş hareketler 🥰 sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin inşallah Allah 🥰
Duruu3 Melike1001 kuzum sen sesryan mi olcaksin ugulama 40 haftayı gösterdiği için doğum Nisan sonu görünüyor dur ben 38 de doğum edeceğim için 2 haftayı eliyorum hesaplıyorum Mart sonu 20 veya 25 gösteriyor seninde sağlıkla gelsin inşallah canım benim 🥰
Alpgmz Bende 15 haftaligim çok zor hamilelik geçiriyorum şekerim var daha kötüsü 2019 da erken doğumum var 26 haftalık psikolojik olarak çökmüş bulunmaktayim sürekli acaba erkenmi doğacak diye diye stresten uyuyamıyorum uyusam da kabuslar görüyorum. İlk hamileliğim ikizdi hazırlık yapmıştık hep ikişer ikişer ama ikizlerden birini doğumdan 50 gün sonra kaybettik. Bu hamileliğim de galiba doğurana kadar bir çorap dahi alamicam sağlıkla dursun da razıyım dua isterim ❤️😔
sgkyr Alpgmz Bende daha önce 2 kere bebeğimi kaybettm şekerim var 2. Hamileliğim 32. Haftada maalesef son buldu. Şimdi 17 haftalık hamileyim. Allah yardımcımız olsun şekerle ihtiman çok zor
Melike1001 Alpgmz sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin inşallah Allah evet zor Bi durum kayıplar olunca. Ama biraz rahatlatmanız gerekmez mi kendinizi çünkü sizin stresini bebeğinizi de etkiliyor