zlemceylan Elif-ada- amin canım inşallah testim giderek koyulaşıyor pazartesi tekrardan bir kan vereceğim çarşamba verdiğimde 53 çıktı 🥰
zlemceylan busrax_ yaaa canım tebrik ederimm test yapmaya devam et koyulaşma devam edecek mi bakalım 🥰♥️
Egegayk zlemceylan canım ovülasyon testinde mi silik çıkıyordu yoksa yaptığın gebelik testinde mi silik çıkıyordu anlamadım ayrıca beta dediğin şey kan değerlerinden mi bakılıyor
Sevgikaya1525 busrax_ benimde 5 gün kala çkmıştı ama ben hemen gidip acile kan verdim çnkü ciddi anlamda artık testlerde güvenilir.değil
Sevgikaya1525 busrax_ ya çok sevindim canm sağlıkla kucağımıza alırız inşallah minikleri kaç çıktı beta
Meryeminannesi20 busrax_ on gün bekleyin doktora gidin erken giderseniz yalan yanlış moral bozuyorlar
busrax_ Meryeminannesi20 ben de gitmeyi düşünmüyorum sürekli çok stresli geliyor. Pozitif olduğunu öğrendim şimdi bekleme zamanı
Sevgikaya1525 busrax_ ay hadi inşallah gebelik olark devam eder sağlıklı olur bende 34 il3 öğrendim en son adete 2 gün kala 126 idi şuan 21 de doktora gdcm 5 haftalık o zm. Bakalm
Hshaujaja busrax_ adet günüm 725 çıkmıştı hatırlarsam 🤗 dört gün sonrası da 7000lerde bişeydi hayırlı uğurlu olsun çok erken öğrenmişsin ❤️❤️❤️