busrax_ Serya3 ne güzel yorum böyle okurken gülümsedim iyi niyetin için teşekkür ederim 🌸 inşallah gerçekten vardır. rabbim isteyen herkese nasip etsin
zlemceylan busrax_ olur canım ver istersen bende geçen ay öyle gittim değer çok düşükken öğrendim kimyasal oldu ama bu ay gebelik oluştu 😍🙏🏼
ftmnrbst busrax_ şuan değer gayet normal bende erken öğrendiğim için düşüktü çok merak ediyorsan sağlıklı gebelik mi diye iki günde bir vermelisin yada regl gecikmeni bekleyeceksin canım
zlemceylan busrax_ yaaa canım tebrik ederimm test yapmaya devam et koyulaşma devam edecek mi bakalım 🥰♥️
Egegayk Kızlar yumurtlama 3 Kasım Çatlama 6 Kasım ara ara ovülasyon testini yapıyordum bugün de yapayım dedm ve daha yeni biraz önce gördğm gerçi kaçtır koyulaşma görüyorum sizce gebelik olabilir mi
zlemceylan Elif-ada- amin canım inşallah testim giderek koyulaşıyor pazartesi tekrardan bir kan vereceğim çarşamba verdiğimde 53 çıktı 🥰
ftmnrbst october canım yumurtlamanın en yüksek olduğu günden 12 gün sonra test yapmıştım reglmede daha bir hafta falan vardı sanırım cok erken öğrendim silik çizgi ile
Meryeminannesi20 busrax_ on gün bekleyin doktora gidin erken giderseniz yalan yanlış moral bozuyorlar