umrumdadegil Melosum34 beni 1 gün sonra çıkardılar gaz çıkarmasam tutacaklardı ama çok şükür gerek kalmadı. Gaz çıkarırsan ve sorun yoksa çıkarırlar
Melosum34 umrumdadegil komposto götürcem mutlaka yanımda o zaman o gün o şekilde gaz çıkarmam kolaylaştı yoksa daha bekletirlerdi sanırım
umrumdadegil Melosum34 evet kayısı incir karışık hoşaf iyi olur ben bilmiyordum yoksa götürürdüm bir de zaten normal doğum diye gitmiştim. Hastanede verdiler bana kayısı hoşafı ama işe yaramadı ilaç verdiler doktor söyledi o şekilde biraz zor da olsa çıkardım
Melosum34 umrumdadegil o ilacı ben içmedim döktüm gizlice çok kötüydü 😂bende kontrole diye gidip sezeryana alınmıştım şekerden dolayı inşallah bu sefer ani olmaz da hazırlıklı giderim 🙏
Melosum34 MerveA2020 ay ne güzel insanın evi daha rahat ya bide benim refekatçim olmayacak evime gelmek isterim zaten yakın hastaneye baya siz gaz çıkarmış mıydınız öyle mi gönderdiler
umrumdadegil Melosum34 kireç gibi tadı ben burnumu kapatıp zorla içtim hepsini bitiremedim😂 hastanede vermediler dimi sana hoşaf
MerveA2020 Melosum34 evet herhangi bir sorunum yoktu . Gerçi o zaman pandemiydi onunla alakası var mı bilmiyorum ama şimdi ocakta yine aynı yerde doğum yapacağım belli olur 🙈
Melosum34 umrumdadegil hastanede verdiler zaten bir onu verdiler sözde özel hastane ama ağrı kesici isteyince herkes tamam diyip gitti zavallı gibi bekledim biri de getirmedi😂yine refakatçim yoktu tek başıma kalktım ayağa düştüm koridorda bağırdım artık ağrım var diye
umrumdadegil Melosum34 aaa neden tek kaldın eşin gelemedi mi 😕 çok zor ben pijamamı bile zor çektim lavabodan sonra tek kalsam napardım bilmiyorum hele bir yandan çocukla ilgilenmek
Melosum34 umrumdadegil eşim gelmek istedi ama ona da izin vermediler erkek refakatçi yasak dediler yakınlarımdan kimse de gelmedi korona dönemi diye enfeksiyon kaparız vs dediler annemde dahil :(
Melosum34 Mervealya1992 yok bana doğumdan sonra tek bir serum takıldı oda şekerim var diyeymiş başka bişey verilmedi arzu edersen parol içebilirsin dediler yanında varsa
Sabikhadji Melosum34 bizde Baküde kendı dogum yapan 1gun sezeryan olan 2 gun kalıyor benım hastanede 3gun kalıyoruz 4cu gun bırakıyorlar aslında bu cok ıyı yaram bırazda duzeliiir
Melosum34 Sabikhadji bende kalmak isterdim bakan olsa ama tek yapamam hastanede eşim evde devlet hastanesine eş refakatçi kabul edilmediği için evde bana çok güzel bakacağından eminim hem evim hastaneye de çok yakın olumsuz bir durumda hemen gidebilirim ☺️
Yogurtlupilav Melosum34 doktorunuza danışarak olabilirsiniz sanırım, Allah sağlıkla sıhhatle doğum nasip etsin 🙏🏻
Mrs_Demir Melosum34 ben 4.günün sabahı çıkmıştım ilk hamileliğimde afrdersiniz gaz çıkarana kadar bekletmişlerdi ama bunda 2 günden fazla sürerse imza atıcam sanırım 3 yaşında kızım var çünkü
Melosum34 Mrs_Demir benimde 3 buçuk yaşında oğlum var aklım hep kalacak onda hep onu düşünüyorum şimdiden 🥲
ezooezz Melosum34 gaz çıkışı olursa ertesi gün çıkarıyorlar. Ben özelde oldum ertesi gün öğleden sonra çıktım