Kubrakaraduman Aylabebek1 inşallah sağolun hep dualarımdasınız Allah yardımcınız olsun su gibi doğumunuz olsun İnşallah ❤️
serifeoguzhan10 Sedanurrrk1 geçen gün konuşmuştuk benim de nişanım geldi cuma gün . Cumartesi de lekelenme devam edince dün gece hastaneye gittim ve 1 cm açıklık var dediler. Sancım yok şuan sizde durumlar nedir 😊
Sedanurrrk1 serifeoguzhan10 valla bende daha tik yok yavrum tek nişanım geldi onun harici başka hiçbir değişiklik olmadı 🥲
Kubradmurat Kubrakaraduman gözün aydın olsun canım sağlıkla büyüt yavrunu inşallah darısı benim gibi bekleyenlerin başına inşallah 🙏 senin adına o kadar sevindim ki kurtardiniz sonunda şuan durumunuz nasil peki hastanedemisiniz evde misiniz
Sedanurrrk1 serifeoguzhan10 valla yavrum en son açıklığıma acilde bakıldı ondan sonrasında o kadar çok kişi muayene ediyor ki canımın yandığına değmiyor ondan sonra gitmedim zaten yani açıklık varsa bile bilmiyorum 🤷♀️
Bettbet2 Benim de üç gün önce nişanım geldi sancım vardı evde çekeyim dedim şuan sancım yok egzersiz yapınca gitti sancılar iyi mi kötü mü bilemedim akıl verin kızlar
Kubradmurat Bettbet2 kaç haftalıksın canım benimde sabahtan beri regl sancısı gibi geliyor gidyor düzenli bir şey yok
Sedanurrrk1 Bettbet2 ya sancı anında zaten hareketsiz durmak aslında daha çok can yakıyor diyorlar belki de zamanı gelmemiştir daha sen yine de devam et geleceği varsa gelir güzel bebis 🥳
Gizasy Kubrakaraduman yaa hayırlısı olsun inşallah daha geçen gün doğum oldu mu olmadı mı diye konuşuluyordu 🥹🥹 Allah herkese sağlıklı kolay doğum nasip etsin
Bettbet2 Kubradmurat yaa ara ara geliyor sancı ama düzensiz nişnım da geldi bekliyorum sizin nasıl geçiyor
tugce0909tm Bettbet2 bende aynı durumdayım son durumumuz nedir sancılarım var kasık ağrısı gibi adet olmuşum gibi bebek bi yere toplanıyor nişanım geldi 1 cm de açıklık var