Günaydın kızçeler banada doğum hikayemi yazmak nasip oldu sonunda darısı sizlerin başına İnşallah. 15 Kasım sabahından beri benim 5-7-10 dakikada bir kasık ağrım oluyordu 30 saniye falan ama hafifti yalancı sancı diye düşündüm öğlen duşa falan girdim baya ılık suda bekledim çıktım egzersiz yaptım biraz ama hala olmaya devam etti hala aklıma doğum gelmedi tabi evimi temizledim süpürdüm tam işim bitti saat 6.30 gibi yemek yiyeceğim bi anda suyum geldi eşimi aradım hemen işten geldi bi 20-25 dakika sonra ağrılar 3 dakikada bir gelmeye başladı hastaneye geldik 2-3 cm açılma var dediler beni doğumhaneye alıp nst bağladılar ara ara kalktım yürüdüm hareket ettim ağrıları hep nefesle karşıladım ebem de o kadar iyiydi ki hep çok iyisin diye moral verdi bana ilk gebeliğe göre çok iyi ilerliyor dedi saat 12-1 e kadar o sancıları çektim ama artık hiç geçmemeye başladı ve şiddeti arttı kakam var gibi hissettim sancı anında ıkınma isteği geliyor zaten daha sonra ıkınmaya başlayalım dedi ara ara alttan muayene de etti ben sancı geldikçe ıkındım ebe de bana destek verdi ve saat 02.54 itibariyle yavrumu kucağıma bıraktılar ama yenidoğana yatırdılar sabaha kadar bi müşahade altında tutalım dediler oda yorulduğu için şuan bebeğim için süt sağıyorum inanın bi anda oluyor ne oluyosa Allah herkese kolay bi doğum nasip etsin sağ salim bebişlerinizi kucağınıza alın İnşallah 🙏🏻