Iraz Hryedz benimde ilk hamileliğimde boydan di yavaş yavaş büyüdü tabi alttan başlayıp bunda da 15 haftalıgim henüz çıkmadı ilkinde hemen çıkmıştı ama
Hryedz Iraz bu kez benımde hemen cıkmadı 20 li haftalarda yoktu sankı bende bakıyordum acaba neden cıkmadı dıye 30 larda belırdı ama altta sadece dıgerı daha barız bellıydı
Iraz isimsizdir o zaman alakasız canım benimde ilk gebeligimde erkekti aşağıdan balayip göğüs arasına kadar devam ediyordu maalesef tutmadı
defnevedoruk Iraz ilkinde 10. haftada falan çıkmıştı şun bunda 7. haftadayız dün fark ettim yine çıkmış😂
Frkubra Iraz benim üçüncü hamileligim karın cizgim yok digerlerindede olması üçüncü kızımı bekliyorim mesela kuzenimin bir kozi bir oğlu oldu onda karın çizgisi vardı bence insandan insana değişiyor
Cigdm725 Bende de yok karın çizgisi kız bebege hamileyim 8 aylik hemde ama karın çevrem çatladı beyaz tenliyim
Frkubra Iraz 🤣🤣🤣 aynen ama onun iç karnı çok geniş karnı çok az çıkıyordu kıvırcık marol kadar ama mesela benim iç karnım yok ben şuan şu aygırı gibiyim 🤣🤣🤣
kubra16_ Iraz 2.gebeliğim şu anda zaten ilkinde tam silinmemişti 5 yıl geçmesine rağmen o yüzden silik de olsa belli şu anda
Nazo_avlu Iraz 37. Haftaya geldık bu haftada bellı olmaya basladı cınsıyetımız kız ama alakası var mı yokmu bılemıycem
12betul Iraz benim 2 gebeliğimde de karın çizgim oluşmadı şimdide 31 haftalık gebeyim ve yine yok karın çizgim olacağını da sanmıyorum . 3 ü de kız ❤️