Leyli_gul Iraz Benim ki kız vallahi hala böyle belli belirsiz çizgim var alttan başladı üst tarafımda yok gibi zaten 35 haftalığız yani herkeste farklı sanırım
sweetmom_ Iraz benim 16. Haftada çıkmaya başladı şuan 24 haftalığım ve çok kara olmasa da belli bir çizgi var göbek deliğimin 3 parmak yukarısına kadar var.
Iraz Mutlugebelkk sanırım öyle benimde ilk gebeligimde erkenden çıktı bu gebeligimde erkende olabilir bilmiyorum ama 15 hafta 1 gün daha çıkmadı merak ettim KurabiyeninAnnesi123 fm-112 ciguli_ Merve-dmr Gamze_dn GamzeeeYigittt Leyli_gul Ebru_ebru -Arzu-76 Nurtanesi89 herkesinde cinsiyeti farklı bence çıkmayanlar bir yazabilirmi
Gamze_dn -Arzu-76 vallaha 37 . Haftamdayim iki hamileligimde de çıkmadı neden acaba merak ettim bende
Melismelo Kızıma hamileyken cıkmışdı kacıncı haft hatırlamıyom ama erken cıkmışdı Şimdi erkek bebişe hamileyim 36. Haftama girdim cıkmadı 😅
Sedefffff Bence de herkeste farklı ben 36.haftadayım cinsiyet erkek göbeğimin hem altında hem üstünde uzanmış şekilde ,aynı şekilde ablamda da öyleydi onun cinsiyeti kız dı
KurabiyeninAnnesi123 Iraz cinsiyetle değil tamamen hormonlardan kaynaklı çkyor benm göbek altından yukarı kadar kimisinde sdce göbek altında oluyor kimisinde de hiç çkmyor en güzeli çıkmaması
Mutlugebelkk Ben 37. Haftamdayım benim çıkmadı kişiden kişiye değişir hormonlarla alakalı bence illa çıkması gerekmiyor :)
fm-112 Iraz ilk gebelıgımde 16 17 haftalarda cıktı kızım oldu .2. Gebeligim yıne kızım olucak 37haftada cıktı
ciguli_ Iraz 37 haftalık doğum yaptım hiç çizgim çıkmadı canım. Kişiden kişiye değişiyor herkeste olcak diye bişey yokmuş 🥲
Merve-dmr Iraz 30 haftalık oldum benim hala çıkmadı doktorum beyaz tenli olduğun için çıkmayada bilir dedi 🤷🏼♀️
ciguli_ Iraz erkek canım ama kuzenimde kıza hamile onunda çıkmadı. Cinsiyete bağlı olduğunu sanmıyorum 😊
isimsizdir Iraz ikinci gebeliğim ikisinde de cikmadi eşimin yengesi ilk gebelik çıktı göbek yukarısına kadr uzanan sihay çizgi cinsiyet kiz
Iraz isimsizdir o zaman alakasız canım benimde ilk gebeligimde erkekti aşağıdan balayip göğüs arasına kadar devam ediyordu maalesef tutmadı
Iraz Hryedz benimde ilk hamileliğimde boydan di yavaş yavaş büyüdü tabi alttan başlayıp bunda da 15 haftalıgim henüz çıkmadı ilkinde hemen çıkmıştı ama
Donaldvetomris Iraz gebeliğimi bu çizgi ile öğrenmiştim hala duruyor ama öyle bariz belirgin değil cinsiyet ile alakasını bilemiyorum ama göbek deliğinden başlayıp aşağıya doğruysa kız diyorlar benimki de hep öyleydi ve kızım oluyor hiç bilgim yok bu yüzden doğruluğuna 🤷♀️