Mehmeteren-ve-defneninannesi kbsoysal bence durumunuza göre yavaş yavaş almaya başlayın 30. haftada geç olabilir hem de bugün ne alırsanız gerçekten karlısınız ilk bebeksin zaten olacak çok şey var
kbsoysal Mehmeteren-ve-defneninannesi Evet aslında haklısınız da 🥰 Bakalım zaten büyük eşyaları var beşik puset bebek arabası sadece kıyafet alışverişi kalıyor geriye🥰 yeterince zıbınımız da var
Mehmeteren-ve-defneninannesi Gulsennnnb ya öyle mi ne güzel senle birlikte toplam 4.5 anne var Aynı zamanlarda hamile kalmışız☺️
turkan403 Mehmeteren-ve-defneninannesi benmde iki sezeryan üç de sezeryan genelde svsd dedikleri pek nadir kişiler yapiyo sezeryan sonrasi normal
Mehmeteren-ve-defneninannesi Beyza_12 Yeni güne geçtiğimiz için 23 +4 olduk aramızda bir gün var yani ☺️
Mehmeteren-ve-defneninannesi AnayimBenAna_ aynen ben de Hurçlara koydum 35. haftadan sonrayı yıkayıp ütüleyip dolaba tam dizerim
AnayimBenAna_ Mehmeteren-ve-defneninannesi bende öyle yaptım ayırdım ilk 1 yaş kıyafetleri sonra işte kalanını yazlık kışlık diye ayırdım annem dedi ben gelirim beraber yaparız. Dolabını boşalttım işte atılacakları attım baya boşaldı dolaplar düzenleyici vs alırım anca zaten yolu yarıladık 🤭 birde ikinci olunca daha sıkıntı kızımda ilgi bekliyor haliyle herşeye yetmeye çalışıyorum..
Mamacita1 Mehmeteren-ve-defneninannesi Bende bu iki tarih arasında kararsızım. Normalde 2 Mart Pazar gününe denk gelmese o gün eşimin doğum günü olduğu için o gün doğmasını isterdim fakat doktoru çağırıp ekstra ücret vermeye gerek yok. Hem 03.03.25 çok güzel bir tarih. Orucu çok sorun etmiyorum ya her türlü ramazan ayı denk gelecek zaten annemler bir şekilde idare eder diye düşünüyorum bu yüzden
Mehmeteren-ve-defneninannesi Mamacita1 benim annem rahatsız yine de orucunu tutuyor ve çok kötü geçiyor hep yatıyor bir namazlar için kalkıyor o 4.05 gün benim için önemli kendimi toparlarım en azından o yüzden oruç öncesi Benim için en mantıklısı
Mehmeteren-ve-defneninannesi Edamy yani Sezeryan olacağı için erken alıyorlar sizinki de ikinci haftada gelir
Mamacita1 Mehmeteren-ve-defneninannesi Anladım doğrudur tabi. Herkes kendini veya ailesini düşünerek hareket ediyor tabiki. Ben açıkçası bebeğin haftasına önem veriyorum haftası ne zaman uygun olacaksa aksi bir durum çıkmazsa işte büyük ihtimalle 3 Mart olur diye düşünüyorum. Bide kayınvalidem de illa ramazan ayında doğsun istiyor niye bilmiyorum da. Nasip artık sağlıkla gelsin inşallah bebişlerimiz 🥰💗
Mehmeteren-ve-defneninannesi yeni_anne2 aynen ben de bebeğin gelişimine göre bakacağım artık ilk öncelikleri aldım
turkan403 Mehmeteren-ve-defneninannesi 😁🤭 bikere açılan yoldan devam normal doğum tabiki doğası gereği iyi diyolar ama çok fena insanda tranva birakiyo