senatss Ya kızlar akşam 1 bycukta kan verdşm ve saat 11 hala e nabıza düşen bişi yok e nabızdan bakarım diye orda da beklememiştim valla çok pişmanım bkelemedim için bu kadar geç çıkar mı ilk defa böyle oldu
Seyda2323 senatss e nabızdan hastalıklarıma gir en son ki şeye tıkla tetkitlerim yazar belki oraya düşmüştür canım
sweetmom_ senatss hastaneyi arasan çıkar mı acaba? Özelde vermissen hastanenin sayfasından girip öğrenebilirsin.
KumpirsMom Özel hastanede verdiysen bilerek e nabıza düşürmüyorlar aynısını yaşadım. Gidip kendin alman lazım sonucu okuması içinde muayene parası ödemen için yapılıyor bu
Mervealya1992 KumpirsMom özelde barkoddan bakılıyor ama gitmene gerk yk hatta sonucun cıkyı dıye mesaj atıyorlar hıc olmasa orfa beklese 50 dk kesın cıkıyor sonuc
KumpirsMom Mervealya1992 benim gittiğim hastane öyle bişey demedi işte ancak burdan ulaşabilirsiniz dedi ,yarın arayıp şikayet etmezmiyim
sweetmom_ senatss mutlaka bize de söyle. inşaAllah bebiş vardır ve o mutlu haberle yarına başlarsın 💖
senatss Ftma4 eşim almaya gitti sonucu çıktığı halde vermemişler oda tartışmış geri dönüyor yarına duruma göre bakıcam artık