Bhr075 İyi geceler cici Annisler Allah nasip ederse yarin sabah yatışım yapılacak suni sancı ile Doğum yapacağım sizden ricam benim ve diğer bütün hamileler icin dua edermisiniz şimdiden çok teşekkür ediyorum Allah razı olsun. Rabbim herkesi bir avazda kurtarsın yardımcısı olsun insaAllah🤲🏽🤲🏽💙💙
KlncA Bhr075 benim de yarın veya pazartesi suni için yatışım yapılacak kuzum yarın sabah son randevumda gün kesinleşecek ☺️ Çok heyecanlıyım Rabbim ikimizi de bi avazda kurtarsın 🙏🏻 sen kaç haftalıksın ? Ben yarın 40+4 olacağım
Bhr075 KlncA Amiiiiiiin canom bende ne hissedeceğimi bilmiyorum korku heycan mutluluk kafayi yicem😔 Biz yarin 40 haftalık oluyoruz hatta 00.04 su an olduk bile. Aynen Allah yardımcımız olsun insaAllah🤲🏽🤲🏽♥️
Sarenry Bhr075 sen dogum yaparken bizlere dua et canım senin duan daha makbul olcaktır darısı bize inşallah
KlncA Bhr075 aynen duygular çok karışık nasıl uyucam onu düşünüyorum 😊😊 peki açılman var mıymış? nişanın gelmiş miydi? benim nişan gelmedi açılmam var mı onu da bilmiyorum oyüzden suni sancı işe yaramaz diye çok korkuyorum 😔
Bhr075 KlncA suyum gelmedi açılmam 3 cm mis. Cano suni sancıyla oluyor zaten açılma dert etme onu vermezler ise açılmada olmaz sancida dogumda yapamayız. Ay bendede zaten 1 haftadır gece uyku yok demekki hissetmişim bugün doğuracağımı ondan hiç uyuyamadım su an ayni haledeyim ve basım aşırı zonkluyor😔
Dlrm Bhr075 şu an 3 cm açılmanız var ve evde yatıyor musunuz ben çok telaş yapıyorum da 27 haftalığım daha erken Doğum riskim var 3 cm olmasına rağmen ağrı sancınız yok mu
Bhr075 Dlrm evet 3 cm açıklığım var sancim vs yok çok şükür. Korkmaya hiç gerek yok hissedilmiyor bile bende çok korkuyorum panik atağım mesela ama su an rahatım sende öyle ol bebis hissetmesin☺️😘