Tugceelanaz turkan403 Hayırlısı olsun , rabbim hangi evlat bizim için hayırlıysa onu bize emanet ediyor 🤲🏻
Tugceelanaz gezentianne Hiç fark etmiyor aslında İlk kızımda hiç birşeyim yoktu İkinçi kızımda bulantı kusma 11 haftaya kadar vardı Her hamilelik farklı🤗☺️
Tugceelanaz turkan403 Ben hep istiyordum 3 tane İlk kızım 7 yaşında İkinçi 3 yaşında Duyanlar da hiç şaşırmadı o kadar seviyorum çocukları 🥰
turkan403 Tugceelanaz maşallah Allah bağışlasın gene yaş aralığı iyi benimki biri 4yasina yeni girdi diğeri bir yaşında 🤭🥺zorluyo bazen beni
Selin3434 turkan403 benimde biri 6 yaşında biri 2 buçuk supriz oldu bu gebeliğim de hiç kafamda yoktu değişik hissediyorum
turkan403 Selin3434 bende başlarda çok ağladım 🥴 ama gelen rizkiyla geliyo Allah yardımcimiz olsun benm sezeryan arası bır sene bile degl biraz korkuyorum
Selin3434 turkan403 dimi bende öyleyim istemiyorum gibi ama ona da kıyamıyorum biliyorum yüzünü görünce çok başka olcak ama tecrübeli olmak herseyi biliyor olmak fena sende inşallah sağlıkla kucağına alırsın doktorlar bisey diyor mu
turkan403 Selin3434 amin inşallah cümlemizin 🤲 ilk öğrendimde doktor çok zorlanican demişti onun dışında daha konuşmadı doktor doğuma yakın heralde anlatır🥴
Hunilianne222 Tugceelanaz benimde 3. 27 haftalık ne kustum ne midem bulandı kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum karnım da diğer çocuklara göre küçük
Hilal059 Sevila59 9. Haftadan snra her sabah bulantılarım oldu. Hala daha devam ediyor 14. Haftalığım. İlk oğlumda öyleydi😢
Necdet Tugceelanaz şuan 3gebeligim diğer iki gebeliğim çok kötüydü ama bu gayet normal geciyo bı sabah kusmalarim var şuan 15+1deyim
Tugceelanaz Necdet Benimde bulantılarım devam ediyor Hareketlerini hiss etmeye başladınız mi Bende 15+2 şuan
Necdet Tugceelanaz geçen haftadan beri birşey var pıt pıt atiyo sanki yada kelebek kanadı gibi bisiler hissediyorum ama tamda emin degilim
ideemirel Tugceelanaz ayy bende böyle bi post açmıştım baksanız görürsünüz şu an 30 haftalik hamileyim hareketleri hissettikce o diğer hissiyat gidiyor 😄😄