Tugceelanaz Tam 14 haftalık hamileyim kendimi hiç hamile hiss etmiyorum 3 ü gebeliğim. Bi yandan endişe korku acaba herşey yolunda mı diye , arada bi öğürmem geliyor o kadar. Sizde durumlar nasil?
Asdfg2113 Tugceelanaz 25 e kadar bende hissetmiyodum karnım da büyümemişti hiçbişey yokmus gibiydi 31 im yeni yeni karnım büyüdü ve hareketi fazlalaştı
turkan403 Tugceelanaz benmde üç gebelik öyleydi başlarda şuan 24baftalik zorluyo sanki ama kusma v.s yaşamadım hiç🤲
gezentianne Tugceelanaz Oğlumda öyleydim ultrasona girmesem inanmayacaktm hamile olduguma🤣 sizin ilk iki çocuğun cinsiyeti neydi
Tugceelanaz turkan403 Güzel aslında illa ilerleyen haftalarda zor olucak , harektlerini hiss etsem rahatlıcam heralde Sen ne zaman hiss ettin hatektlerini
turkan403 Tugceelanaz iki kızım da çok geç hisetmstm senj anlıyorum hata ikinci kizimda mübarek hiç oynamazdi tembeldi vala yemedim çikolata kalmazdi ultrason da bile doktorum bunun keyfi bizde olsa oh mis durtyok tepki bile vermiyo diyodu🤭😂
Sevila59 Tugceelanaz bende 6 haftaya girmek üzereyim hiç birşey hissetmiyorum sanırım şanslıyız bu konuda
Tugceelanaz Sevila59 Senin daha erken konuşmak için 🫣 bende öyle diyordum tam 8 haftalık başlamıştı bulantılarım öğürmelerim bi yokladı beni
Hilal059 Sevila59 9. Haftadan snra her sabah bulantılarım oldu. Hala daha devam ediyor 14. Haftalığım. İlk oğlumda öyleydi😢
gezentianne Tugceelanaz Sizin yine bulantı kusma olmuş ya benim hiç bişey olmamıştı🤣 Şimdi de 12 haftaym tek tük yemeklerden tiksindim bazı kokulardan da midem bulandı ama yine iyiyim acaba yine mi erkek diyorummm🤣🤣🙈
Tugceelanaz turkan403 Oy maşallah , 2 kızım var bakalım bu sefer ne olcak. Sağlıklı olsun bize fark etmez en önemlisi bu 🥰 rabbim hayırlı evlat eylesin
turkan403 Tugceelanaz amin inşallah sağlıklı olsunlar gerisi takdir ilahi iki kızdan sonra oğlum olsun çok istedim sürpriz oldu bize bu gebelik 21haftada kesin kız dedi doktor ama yok içimden ses bekle diyo hep
Tugceelanaz turkan403 Hayırlısı olsun , rabbim hangi evlat bizim için hayırlıysa onu bize emanet ediyor 🤲🏻
Tugceelanaz gezentianne Hiç fark etmiyor aslında İlk kızımda hiç birşeyim yoktu İkinçi kızımda bulantı kusma 11 haftaya kadar vardı Her hamilelik farklı🤗☺️