Tazeanne74 Mart anneleri bebişler nasıl . 21 haftalık olduk biz🤰🦋 Sizin bebisler kaç haftalik😊 Doktorum bugün bu iyi günlerin çok hareketli bir prenses dedi.💗🐣
Baby_B Tazeanne74 22.haftadayim yarin detayli usg var🥰🥰20.haftada gormustum bebisi simdi yarin renkli görücez Insallah sagligida yerindedir 🥰🥰Saglikla gelsinler prensesler
Asdfg2113 Tazeanne74 ben 31 deyim benimki çok uyusuktu o haftalar şuan çok harketli ses duysun hareket ediyor bişeyler yiyim hareket ediyor durmuyor sizinki hareketliyse sonrasında düşünemiyorum 😂😂😂
Tazeanne74 Baby_B bizde bugün girdik çok şükür bir sıkıntı çıkmadı.Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.
seyma0661 Tazeanne74 22+4deyiz gün geçtikçe bizde iyice hareketlenmeye başladık kavuşmak için sabırsızlanıyoruz prensesimize 🫶🏻💖
Tazeanne74 Gulcinipek bizde 13 haftalarda olduk çok zor geçti geceleri saat 3 lerde 5 lerde acile gittik Allah yardımcınız olsun 🤲
Gulcinipek Amin 🙏 çok teşekkür ederim , dr antibiyotik verdi fakat mide bulantısı yapıyor içemiyorum en kısa sürede toparlanmayı diliyorum . Sizde sağlıkla alın kucağınıza inşallah 🙏
Tazeanne74 Gulcinipek Bana da vermişti ben kullanmadım bol bol sıvı tükettim istirat yaptım 2 3 güne kendimi toparladım.
Tazeanne74 Erd_mel benim de yemek ve tatlı yiyince hareketleri artıyor. Rabbim sağ salim kucaklarimiza almayı nasip etsin inşallah prenseslerimizi💗🦋🥰
01180322 Tazeanne74 bı prenseste bnde 22 haftalik. Akıllı bı kozcem oluck sanırım , ablasına kostrmaktan hamile miyim diye sorguluyorum bazen 😂
Eliffyamann 01180322 bende 21 haftayiiim, rahatça karnimi sevmek kızım diye oksamak istiyorum ama oglumdan korumaya çalışmaktan vakit kalmıyor 🥰
01180322 Eliffyamann 😂bnm ilkide kız. 10 aylık daha ama akşama kadar pilim tukeniyo, 4 ay snra nolur düşünemiyorum😂