Yasmin444 GezenTavuk_2 hiç korkma biraz acısada o kadar acıya değmez gece yatmadan kullanırsın üs üste üç gün hiçbirseyın kalmaz
Ozgeybs GezenTavuk_2 yok canım tadı kötü değil küçük cocuklarim var bağırsak düzenlemesi için onlara da veriyorum. Tadı çok kötu değil. Ama yiyemem dersen türk kahvesi piştikten sonra içine kaşıkla atabilirsin, yogurtla yiyebilirsin
GezenTavuk_2 AnayimBenAna_ hm hemen elime ulaşması için nereden alabilirim eczane yada gratiste de varmıdır ki
Ebrunn_trn GezenTavuk_2 size tavsiyem diyet yapın hiç bir ilac yok etmiyor fitiller daha çok azdiriyor geleni
GezenTavuk_2 Ebrunn_trn aaa niye diyet ile ne ilgisi var acaba kilolu da değilim normal bir düzeydeyim
Ebrunn_trn GezenTavuk_2 enfeksiyon taliliyi meyveyi çok sever hamur işini vücut enfeksiyon üretiyor hamile iken iki kat oluyor isterseniz araştırın internetten günde ya limon yada portakal sıkın birlitre suya bir tane c vitamini enfeksiyon nu vücuttan atmayi kolaylaştırıyor
Hka_hilal GezenTavuk_2 valla geliyor çok şükür yoksa benim kullandığım antibiyotik fazlalığından flora kalmıyor. Mecbur kaşıntı olmasa da haftada bir kullanıyorum
ObirSirin GezenTavuk_2 krem ve fitilden ziyade florayı düzeltmek gerekiyor ben probiyotik kullanıyorum duobalance adı. Bir de doktor var Mehmet Fatih Karslı. Onun takviyeleri var onları kullandım çok iyi geldi. İnceleyebilirsiniz Sitesi var
GezenTavuk_2 ObirSirin Mehmet beyi biliyorum takip ediyorum alanında çok iyi bir doktor evet dikkat etmek gerekiyor çoğu şeye çok teşekkür ederim