GezenTavuk_2 Selam kızlar gebe değilim öncelikle vajinal kaşıntı ve mantar için önerebileceğiniz bir krem var mı travazol harici travazol çok kortizon vs içeriyor diyorlar birde sanki yaramadı gibi fitil de kullanamıyorum önerilerinizi bekliyorum 🥹
Gzde_defne GezenTavuk_2 evde yaptıgınız yogurt varsa suyunu pamuk la vajinaya sabah akşam sürün ben 2 3 gün sonra faydasını gördüm birde sağlıksız besleniyorsanız malesef geçmiyor bu kaşıntı mesela ben tuzlu çekirdek yediğim gece kaşıntıdan ölüyorum.size de ne dokunduğunu bulursanız yememeye dikkat edersiniz.domates de aynı şekilde bende kaşıntı yapıyor.ev yoğurdu yoksa market yoğurdu da olur ama daha az etki gösteriyor.çamaşırınızı sürekli değiştirin.ütüleyin.birde ben egza mat diye bi krem kullandım ama vajina için kullanmamıştım bi eczaneye danısın vajinaya kullanılır mı bilmiyorum
Yasmin444 GezenTavuk_2 fitil çok iyi geliyor canım öneririm bende ölüyorduk o kalıntıdan fitil kullandım iyi geldi tavsıye ederim
Simge22 GezenTavuk_2 sirkeli su ile her taharetten sonra yıka o bölgeyi canım gerekirse sıcak su sirkeli su yap onda otur 15 dk kadar bol su iç 3 lt kadar
GezenTavuk_2 Simge22 bu sirke bildiğimiz üzüm sirkesi dimi su ile açayım mı yoksa direk mi taharet alayım bir pamuk yardımı ile de sürebilir miyim peki?
Simge22 GezenTavuk_2 üzüm olur elma sirkesi olur farketmez bende kullanmıştım su ile açarsan daha iyi olur pamukla yapmadım hiç sirkeli su yapıp duruladim
GezenTavuk_2 Gzde_defne tamamdır çok teşekkür ederim öneriniz için yediğime ictigime de dikkat etmeye çalışırım besini bulmak adına evet maalesef ev yoğurdu yapamıyorum market yoğurdu ile denerim dediğiniz kremi de sorarım ya çok sirkeli su diyorlar ama onu bazen de önermiyorlar bu konu hakkında fikriniz nedir
Gzde_defne GezenTavuk_2 ben denemedim ama sirkeden zarar gelmez suyla seyreltip yıkayın yada pamukla sürün faydası olacaktır
Ozgeybs GezenTavuk_2 Hindistan cevizi yağı yemek çok iyi geliyor diye okumustum. Bir çok kadın bu yağı yiyerek tamamen kurtulmuş. Hastalanmayan çocuk sayfasında yazıyor öne çıkanlara bak istersen canım geçmiş olsun