Cglayamn Mucizem0_ amin inş hep pozitif düşünmeye çalışıyorum ama işte maalesef aileler biliyo ben de :( o biraz evet yıpratıyo ama yine de iyi düşünmeye çalışıyorum bakalım inş nasip olur bizlere de .. sayısı var mı peki hani ger gün kaçtan çektin
Mucizem0_ Cglayamn yok aklıma geldikçe çektim kendimi dinlenmeye almadım rutin ev işlerini yaptım belirti aramadım. Beslenmeme dikkat etmiştim sadece
Ceriko mrp2023 demedi daha pazartesi görüşmemiz var. Ama ben spermlerle ilgili olduğunu düşünüyorum çünkü eşimin sperm sayısı 16 milyondu ileri hızlı da sıfırdı. Yani tahmnimce spermlerde kaliteli olmadıgı icin böyle oldu.
mrp2023 Ceriko bizimde ilk tedavimizde 8 embriyodan sadece 1 tanesi 5.güne gidebildi spermde dna hasarı çıktı bundan dolayı gidememişler 5.güne, o embriyoda tutmadı zaten ondan sordum
Ceriko mrp2023 eşim genetik test vermişti bir sorun çıkmamıştı. Yinede olabilir mi spermde dna hasarı ? İlk transferin durumuna göre başka hastaneye geçebilriz belki tabi umarım gerek kalmaz
Ceriko mrp2023 anladımm hayırlısı bakalım inşallah gerek kalmaz ama ilk transfer olumsuz sonuçlanırsa araştırırız 🫶🏼
Ceriko mrp2023 yumurta toplamadan 6 gün sonra regli oldum dün. Pazartesi kontrole gideceğim bir sonraki reglide hazırlığa başlarız demişti doktorum🩷
Ceriko mrp2023 ay hadi insallah en yakın zamanda güzel haberler alırız. Orta kalite olup tutan baya varmış. Nasip artık bundan sonrasıda
Ceriko Dutluilknur yok hayır daha 12 gün falan vardı. Ama yumurta toplamadan sonra 10 güne kadar regli olunuyor dedi doktorum ben 6. Gün oldum
gayeinal98 Ceriko ay canım seninle bu sürecimiz resmen aynı ben de bu gün regl oldum pazartesi ya da salı randevuya gideceğim bende 2 ay rahim dinlendirme yapacak doktorum