ufbus010315 Tugceakdgn detaylı ultrason için gitmiştim sadece 1 kere ilgisini çok begendim özeldeki gibi her şeyi detaylı bakıyor gösteriyor hatta
Mrsacar ufbus010315 ben Çorlu’da yaşıyorum detaylı için gidicem bende oraya ama nasıl gidicem kendi aracım yok sanırım hastanenin önünden 34 numara geçiyormuş ama dönüşü nasıl yapıcam hiç bilmiyorum bilginiz varsa yardımcı olabilir misiniz?
Tugceakdgn Mrsacar nasıl randevu aldınız ben alamıyorum ya hiç bir şekilde, perinatolojiden mi aldınız, yoksa herhangi bir kadın doğumcudan mı
Tugceakdgn Mrsacar ne zaman gideceksiniz, bende randevu alabilirsem aynı gün saat sizi de alırız diyecem ama zor ben randevu alamıyorum
ufbus010315 Mrsacar aynı şekilde 34 numara ya binceksin bende çerkezköy de yapıyorum 34 numara ya binip gittim sönüşte de yine 34 nuamra ile geldim çorlu otogarına gidiyo 34 numaralar
Mrsacar Tugceakdgn yok almadım daha ama Çorlu’da devlet hastanesinde yok özellerde çok pahalı mecbur oraya gidicem az önce kadın doğuma baktım randevu için yoktu
Mrsacar Tugceakdgn siz kaç haftalıksınız benim detaylı için sanırım ocak ayında gitmem gerekicem şuan 13+3 haftalığız sizde ocak ayı gibi gidicekseniz haberleşelim tekrar 😊
Hicran59 Bende detaylı ultrason için perinatolojiye sevk edildim ayın 26 sinda bende Tekirdağ şehir Hastanesi’ne gidicem otobusle
Mrsacar Hicran59 nasıl gittiğinizi döndüğünüzü yazabilir misiniz bana gittikten sonra çok stresli geliyor bana gitmek 2 yaşında kızım var bide onunla gidicem bırakıcak kimse yok o yüzden iyice öğreniyim yolda çocukla perişan olmıyım istiyorum
Mrsacar Hicran59 ben burda vatan hastanesine gidiyorum sedat beye ama testlerimi devlet hastanesinde yaptırıyorum genelde ezgi hanıma gidiyorum ama bulamazsam diğer doktorlara da alıyorum randevu
Gamzeumay Mrsacar otogardan biniceksiniz zaten 1 saat arayla kapaklidan kalkiyor arac binince şöföre sorun o saatleri söylüyor size
Hicran59 Mrsacar bende aynı durumdayim kızım var benim de annemi çağırdım o gün için otogardan direk otobüs kalkiyomus gittiğimde yazarim
Hicran59 Tugceakdgn ikili tarama testim riskli çıktı yeşil alan acilipta randevu aliniyo perinatolojiye öyle alıyorsun randevu oda detaylı ultrason yapicak