Melosum34 Hayelllerhayatttlar bende ondan dedim başka ihtiyaç alırsınız diye bide çok güzel gelen kutu mavi rengi benimde oğlum olacak istersen resmini de atabilirim 😄🌸
Hayelllerhayatttlar Melosum34 yaa valalha üzüldüm artık geldi iptal da edemem ona vereceğim parayı başka şeye harcardım
Melosum34 Hayelllerhayatttlar bez de geliyor ıslak mendil de fazlasıyla bebe yağı şampuan bebek yıkama süngeri hastane çıkışı reflü yatağı park beşik biberon bilginiz olsun 🙂
Sevincey Hayelllerhayatttlar kac haftalik bebeginiz? Ben 25de almayi dusunuyorum. Cokmu erken olur acaba😅
Hayelllerhayatttlar Sevincey yaklaşık 20 diyelim hersey zamlanıyor ilk aldıklarımın bunlar devamı da gelecek
Sevincey Hayelllerhayatttlar bende suan 19 haftamdayim daha bir sey almadim detaylidan sonra alirim insAllah
Hayelllerhayatttlar Sevincey ne zaman gireceksiniz detaylıya özel mi devlet mi devletse randevu bulabildiniz mi
Sevincey Hayelllerhayatttlar ozele gidicem. Doktorum kendisi bilgi vericek 22 hafta olunca genelde oyle yapiyorlar diye biliyorum