AnayimBenAna_ Hayelllerhayatttlar hiçbişey almadım daha ilk kızdı ikincide kız 😂 önce eksiklerini belirleyeceğim sonra alışveriş 🤭
Hayelllerhayatttlar AnayimBenAna_ benim de kız olsaydı valla hiç almayacaktım sadece bi hastane çıkışı odasına özel olan diye
Baby_B Hayelllerhayatttlar cinsiyeti bilmeden 14.haftada ayicikli yeni dogan takimi almistim 22 deyiz simdi😍
Hayelllerhayatttlar Minimalist03 ahhh bende almayı çok istiyordum kartlar sıfırlandı diye ben alamadım 😂🤦🏻♀️
Melosum34 Hayelllerhayatttlar ibb yenidoğan destek paketine başvurursan aldığın tırnak makası seti içindeki tüm parçalar var ve daha birçok şey var 20 haftadan itibaren başvuru yapabilirsin 153 üzerinden ☺️
AnayimBenAna_ Hayelllerhayatttlar bende ismini netleştrince çekim için tulum yaptıracağım onun dışında yine 4 takım alırım birkaç tulum alırım abartmadan 🤭 ilk kızım Kasım doğumlu herşeyi kalın bu mart olacak en fazla 1.5 ay giyer ablasınınkileri evler sıcak 🌸
Hayelllerhayatttlar Melosum34 ewt canım haberim var ama daha 20 olmamıştık öğrendiğimde içinde bunun olduğunu bilmiyordum ya tüh param boşa mı gitti 😂
Melosum34 Hayelllerhayatttlar bende ondan dedim başka ihtiyaç alırsınız diye bide çok güzel gelen kutu mavi rengi benimde oğlum olacak istersen resmini de atabilirim 😄🌸