Bero02 Benim de uzun zaman kahve sarımsı lekelerim oldu sonra bir anda kayboldu. Doktorum kanama olmadığı sürece normal dedi. beyzaakartal
beyzaakartal Bero02 benimde perşembe günü öğleden sonra başladı dün akşama doğru kesildi bugün de çok çok az var gibi ne kadar devam ediyor bu şekilde
Bero02 3 hafta falan sürmüştür benim sonra bir anda kesildi. Hatta ben endişelendim ama normal dedi doktorum herhangi bir kanama veya riskte olmadı çok şükür. beyzaakartal
beyzaakartal Bero02 ay inşallah bizim de geçer doktorum banada normal olabilir dedi ama korkuyorum açıkçası 2 hafta sonra randevum var tekrar ama bekleyemiyorum yarın devlete randevu aldım bi gidip görmeden içim rahat etmeyecek gibi 🥹
Kbradll Esesta Bende 7 +2 günlüğüm ama kese var yolkda var embriyoyu göremediler keseye göre 6 hafta uyumlu gözüküyor çok tedirgin ve endişeliyim malesef
erkilicc Kbradll Benim de öyle 6+4 de gittim. Bebek var ama kese yoktu. Salı günü tekrar gideceğim. İnşallah görebiliriz
Pinnar7 Benim de 7+3, aşırı derecede kabızım. Asla tuvalete çıkamıyorum ve kusma da yok, aşırı bi şişkinlik var 6 aylık bebek göbeği gibi ama sadece göbek başka her yerim zayıf. Ne önerirsiniz var mı böyle olan hayatımı baya bit etkiledi
THM Merhaba. Rabbim herkese sağlıklı sıhhatlı kucağına almayı nasip etsin inşallah. Benimde 6+1 günlük. Dün gittik doktora keseden hariç içindeki embriyo önemli dedi. Onuda gördü haftaya cumartesi kalbi atışını duyarız inşallah dedi. Bende betayı 3304 de görmüştüm ilk. Benimde bel ve kasık agrılarım çok oluyor. Kaşık ağrısı kesenin tutunmasıyla oluşuyormuş.
Bero02 beyzaakartal bir şey yoktur ama sizin içiniz nasıl rahat edecekse öyle yapın. Hayır haberler inşallah 🙏🏻
Mmehtappp Kızlar hepimiz hayırlısıyla sağlıkla bebislerimizi kucağımıza alalım inşallah bende cuma günü 7 haftalık oluyorum kontrole gidicem sizce kalp atışını duyar miyiz
Ceren1996 erkilicc doktorum bebekle ilgili bişey demedi 1 hafta sonra gel kalp atışını dinliyelim dedi sadece
Kbradll erkilicc ayy inşallah bende salı günü gideceğim 7 +2 haftalığım normalde ama doktorum geç döllenme olabilir dedi usgde 6 hafta ile uyumlu gözüküyor çünkü
erkilicc Bana da öyle dedi ama korktum yani göremeyince. İlk hamileliğimde hiç böyle olmamıştı. 6+3 de kalp atışını duymuştum. Umarım bu geç döllenmedir de o yüzden görememişizdir.
beyzaakartal Bero02 çok teşekkür ederim herkese rahat hamişlik diliyorum inşallah zorlanmadan bitiririz bu süreci 🌸
Esesta Aşırı bel ağrım var kızlar iki gündür 7+3 günlük şuanda kese gördük kalp atışı için hafta içi gidicez perşembe ya da çarşamba sizde de varmı ayakta kalma sürem o kadar azaldı ki full yatmak istiyorum