Esesta Kızlar 7 hafta 1 günlük olduk Hamd olsun isteyen herkese nasip olsun.çok şükür mide bulantım vs hiç olmadı bugün kabızlık var kasıklarımda ara ara yine adet sancısına benzer ağrılarım var ve birde sağ böbreğim ağrıyor neyle ilgili olabilir acaba
Ceren1996 Esesta 6+5 haftaligim bugün ilk kontrole gittim keseyi gördük kalp atisi için 10 gün snra gel dedi. 4 tüp kan aldılar sonuçlar 10 gune cikarmis zaten.
Ftrhn Esesta canım böbrek ağrısı idrar enfeksiyonu den dolayı olabilir benim de öyle olmuştu tahlil ver istersen
Esesta g_b1903 nasip olursa cumartesi dinlicez teyzesi 🤗 keseyi betam 2850yken gördü ama çok minikti sonra gittim kese büyümüş dedi kalp atılı için haftaya cumartesi günü inş
g_b1903 Esesta insallah 🙏🏻♥️✨ benim carsamba betam 4062 idi ben de kendimce bu hafta perşembe randevu aldim kese ve kalbi ayni gun mumkun mudur acaba 🥺
Esesta g_b1903 inşallah duyulur bebeğim ama istersen biraz daha bekle duyulmazsa korkma henüz erken 😘
Esesta Bero02 kalp atışını duydunuz mu annesi miniğin hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Esesta Ftrhn kuzum çok aşırı su içiyorum o yapmış olabilir mi sağ böbrek ağrım aralıklı oluyor nasıl desem afedersin lavaboya çıktım az rahatladım ama vericem vajinam mantar var hafifte olsa korkuyorum sürekli su içiyorum o da beni yordu
Ftrhn Esesta gebelikte enfeksiyon çok oluyot maalesef ben iki defa toz olan ilaçtan içtim . Geçmemişti böbrek ağrımdan anladım arka yanlar nasıl ağrıyordu. Bide sık idrar çıkıyordum. Su içmen çok iyi canım bol bol iç inşallah
Bero02 Ayy etmez miyim Allah size ve isteyen herkese o güzel sesi duymayı sonrasında da sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. 🥹💜🙏🏻Esesta
beyzaakartal Esesta benimde sata göre 8 haftalık ama doktorumuza göre 6+5 şu an geç döllenme olmuş kasık ağrılarım ve bel ağrım oluyor genelde ve 2 gündür ara ara lekelenme yaşıyorum ama doktorum normal bu haftalarda demişti
Bero02 Benim de uzun zaman kahve sarımsı lekelerim oldu sonra bir anda kayboldu. Doktorum kanama olmadığı sürece normal dedi. beyzaakartal