Baby_B 1prens1prenses_ 21+6 dayiz Bacak agrim oldugu icin doktor verdi Cokta iyi geldi Ama her gun icmiyorum 2 gunde 1 yeterli oluyor
Fundaaaaa 1prens1prenses_ kramp ve ağrılarım olduğu için ellerimde uyuşukluk karıncalanma oluyordu magnezyum kalsiyum eksikliğinden dedi ondan kullanıyorum
esca344 1prens1prenses_ magnezyuma gebelikte eksik mi diye bakmaz genelde direkt verir kramp kasılma ağrılar için
Mlsaa99 Eksikliğine bakilmadi , gebelikte olusan agrilarima ve bacak kramplarimdan dolayi 12.haftada başlatıldı
1prens1prenses_ Mlsaa99 doktor dedim bana vermedi 24+ 5 haftalık hamileyim dizlerim krap bazen var üç güne bir ama diz kapağım da sizi var böyle akşam 9 dan sonra sızlıyor sanki yel geliyor denilir ya öyle diyor varis çorabı kullanan ama bacağıma bile bakmadı görünüşte yok varisim çok da yorgun oluyorum gece uykularım da yok
sevgi_bidak Baby_B ne verdi size acaba ayaklarıma çok kramp giriyor gece iki kere girdi zor yürüyorum 🥺
Minik1tirtil Maviniz magnezyumum formları vardır büyük ihtimalle glisinat formunu aldınız o isal yapar başka formuna geçin
Mavisko Benim ayakta kalınca veya yürüyünce kasıklarımda ağrı oluyordu. Doktoruma söylediğimde magnezyum başlattı. 10. Haftada başladım, iyikide başlamışım. Benim sancılarımı hafifletti.
ShutUp 1prens1prenses_ bana suda eritme şeklinde olandan verdi şişkinliğim çoktu ama kullanamadım kusma yaptı bırakmak zorunda kaldım :(
Mavisko 1prens1prenses_ Benimde öyleydi, 2 dakika yürüsem 5 dakika oturmam gerekiyordu. Vitamagne isimli bir magnezyum başlattı. Ama tabi siz yinede doktorunuza danışın. Çünkü ben değerlerime baktırmıştım ve magmezyumum düşük çıkmıştı.
Mlsaa99 1prens1prenses_ magosit hap verdi ilk toz vermisti icemedim mide bulantisindan hapını kullaniyorum . Ne ishal ne birsey yapti. Onu icmesem belimden kalkamazdim gebeligim boyunca sukur
yalandunyaa 1prens1prenses_ bacaklarım çok ağrıyordu magnezyum fayda etmedi burda bir arkadaş keciboyunuzu onerdi onu aldım elhamdülillah diyim
Aslaninannesi_ 12.haftadan sonra verdi önce magvital verdi ama ben içemedim suya katıyorsun toz inanılmaz midemi bulandırdı ve ishal yaptı doktor değiştirelim çoğu kişide yapıyor yan etkisi dedi sonra ocean kullandım hap olarak verdi ondan devam ettik memnunum
Merve-metin 1prens1prenses_ 13.hafta da kasık ve karın ağrısı için verdi magvital kullandım uzun bi süre ama sonrasında etki etmemeye başladı kramplarım başlayınca 21.hafta da magnorm verdi oda fayda etmedi 26+2 oluyorum yarın kontrol var sanırım yine değiştirecek magnezyumu