Mrsacar BA1 görmeyen var mı diye sormak daha mantıklı olur gibi 😂 hamilelerin kaderi gibi bişey kötü rüya 😂😂
yeni_anne2 BA1 valla ne yalan söyleyeyim ben hic gebelık ve bebek olarak görmüyorum daha çok böyle şeyler görüyorum 😂🤭
BA1 yeni_anne2 yok zaten yan yatıyorum hatta bi gün yan yattiğim halde korktum ben genelde bebekle ilgili kötü Birsey görünce korkuyorum bide o gün ağrım olursa canım sıkılıyor moralim bozuluyor
yeni_anne2 ferhpnar genel de öyle yatınca geliyor insana canım uyku halinde ilakı insan düz pozisyona geçiyor farketmedenn
ferhpnar yeni_anne2 bi ara yine çok oluyordu sonra geçti olmamaya başladı doğum yaptım 2 buçuk aylık bebeğim şimdi yine başladı
Gamze_gamze BA1 başlarda ben de erdim sandım ama sonradan hormonların nörolojik yan etkisi olduğunu öğrendim ve saçma sapan rüyalarıma anlam yüklememeye başladım 😂😂😂
xEndless BA1 Ben dua koydum yastığımın içine boynumda da taşıyorum o zamandan beri rahat uyuyorum yoksa gördüğüm rüyaların haddi hesabı yoktu psikojik olarak İnsan etkileniyor en basta
BusrAsil2019 BA1 hamileliğimin ilk haftasında çok görüyordum hatta bunun için uyumak istemiyordum eşimi başımda bekletiyordum yada uyuyana kadar. Hoca bir arkadaşım çok etkili bir dua yazdırdı o çok iyi geldi bana şükür geçti isterseniz yazayım size de
Muaz BA1 bende normalde hamileliğimde. Beri çok uzun tuhaf rüyalar görüyorum ama ilk defa dün çok kötü bir rüya gördüm karabasan gibi koktum sabah dudağımda uçuk çıkmıştı korkudan 😂
Bettbet2 Genelde erkek bebekte kötü rüyalar kabuslar al basması filan olur dersler ilgisi var mı acaba