BA1 Merhaba kizlar ben arada uzun uzun veya kötü rüyalar görüyorum sizde de oluyor mu bu tür rüyalar 🥹sabah bi rüya gördüm onun etkisinde kaldim moralim çok bozuldu var mi böyle hissedenler☺️
Gldrn58 BA1 Bende oluyo maalesef canım. Ama genelde rahmetli annemi görüyorum. Güzel şekilde görsemde etkisinden günlerce çıkamıyorum
Gunduzanne BA1 şöyle ki hamileliğimin ilk zamanları çok görüyordum. Özellikle öğlen uykumda çok görüyodum
BA1 Gldrn58 tabi inşam ister istemez kafaya takitor ben Birsey deyince ne kafana takşyorsun diyolar sanki kendileri bunu yaşamamiş gibi🤍
BA1 emineee118371837 hep düşünceler ve bilinçaltı işte bide kalkınca bi yerim de ağrıyorsa tamam akşama kadar düşünüyorum 😁
xEndless BA1 Ben dua koydum yastığımın içine boynumda da taşıyorum o zamandan beri rahat uyuyorum yoksa gördüğüm rüyaların haddi hesabı yoktu psikojik olarak İnsan etkileniyor en basta
Buglem_38 BA1 hamileliğin özellikle son dönemlerinde hormonlar dan kaynaklı bu tip rüyalar görülebiliyor bende korkunç değil de tuhaf rüyalar görmeye başladım 9.aya girdim gireli.
Gamze_gamze BA1 başlarda ben de erdim sandım ama sonradan hormonların nörolojik yan etkisi olduğunu öğrendim ve saçma sapan rüyalarıma anlam yüklememeye başladım 😂😂😂
yeni_anne2 BA1 keşke bir tane görsem rüya içinde rüya görüyorumm birbirinden şacma sapan şeyler daha dün rüyada hapse düşmüştümm😂😂 Sabahı zor ediyorum uykumm çok kirleniyor
BA1 yeni_anne2 onları bende çok diyorum rüya içinde rüya bide gerçek gibi 😂😂maceralar falan insan sadece bebeğiyle ilgili Birsey görünce evham yapiyor ki😍
yeni_anne2 BA1 valla ne yalan söyleyeyim ben hic gebelık ve bebek olarak görmüyorum daha çok böyle şeyler görüyorum 😂🤭
ferhpnar BA1 ben öyleyim ya birde beni al basıyor iki gündür gözlerimi açamıyorum konuşamıyorum aynı zamanda bi rüyanın içindeyim uyanıyorum uyuyorum tekrar devam ediyor vücudum titriyor sonra
Duygu1881 BA1 Aynı durum bende de var 😁 Yükselen Progesteron hormonundan kaynaklanıyor bunlar maalesef 🥺
Birbebekannesi01 BA1 +1 de benden. Daha 2 gün önce gece 3te uykudan sıçradım mutfağa fırını kontrol etmeye koştum. Rüyamda firin acıktı eşim çocuğu bırakıp uyuyakalmisti yangın çıkacak korkusu sardı bi anda 🥲 hamilelerle çok uğraşıyorlar sanırım