HzlBrls Dilan1636 evet kötü oldu benim için 1 aydır bu günü bekliyordum bugün böyle bişeyle karşılaşınca sinirlendim. Maalesef hastaneden yana şansım yok 😕
Dilan1636 HzlBrls bende ilk randevumda erteleme yaşamıştım inşallah yarın ertelenmez bende 15 i gibi gidicem bakalım
HzlBrls Dilan1636 yok artık yarın da ertelenirse bu sefer sakin karşılayamam sanırım... zaten hastaneye karşı düşüncelerim var bide dakika 1 böyle bişey yaşanması tuhaf oldu
Dilan1636 HzlBrls doktor iyi de hastane inşallah sıkıntı yaşamayız medicabil de iyi diyorlar ama değiştirmek de istemiyorum
HzlBrls Dilan1636 medicabilde de benim yiğenimi doğduğu gün hasta etmişlerdi oda sıcaklığını ayarlayamadılar ve ilk günden üşütüp yoğun bakıma almışlardı 😕
Bilgemustafa16 Tazeanneadayii bende jimeri düşünüyorum canım kendi doktorumun anlaşması var 4 500 5 bin dedi bana
HzlBrls Dilan1636 merhaba bugün kontrole gittim evet Sibel hanım güler yüzlü ve ilgiliydi sorularımın hepsine yanıt bulabildim çok şükür bebişimde iyiydi 🙏🏻
HzlBrls Sevdabrs yok Sibel hanımın iyi bir doktor olduğunu biliyorum ben biraz hastaneye karşı hoş duyumlar almadım kendimde gittiğimde pek hijyen gibi gelmedi yeni bi hastane olmasına rağmen eski gibi duruyordu 😕
Gazize HzlBrls bugün doğum yaptım ve çok memnunum herseyinle o kadar güzel ilgileniyor ki doktorlar hemşireler ve anesteziciler
HzlBrls Gazize ayyy ne kadar güzeelll sağlıklı günlerde büyüt inşallah bebeğini.. allahım bekleyen herkesi de kavuştursun sağlıkla bebeğine.. 🙏🏻 Birazda olsa içimi rahatlattınız teşekkür ederim
Balkizberra newmomB 215tl muayne ücreti bi gidiyorum 10 gün içinde kontrol süresinde bi daha çağırıyor ücret ödemiyorum
newmomB Htckrt Aral beyin muayene ücreti ne şu an acaba bir de Doğum için fiyat aldınız mı kendisinden
Htckrt newmomB doğum ücretini konuşmadık henüz lakin 2018 yılında 3600 normal, 4000 de sezaryen demişlerdi sanırım
eypo Ezgi_brs memnunum canım rahat bi doktor rahatlatıyor her gittiğimde 👍🏻 Tek kötü yanı çook hastası var gittiğimizde bekliyoruz 🙂 medicanada ki diğer doktorlarda öyle bişey yok ama Volkan bey de sıra var