Gazize HzlBrls yanı gibi gibi çok çok ta fena sayılmaz devlet hastanesinden hallice önemli olan doktorum ya hayırlısı bakalım
HzlBrls Gazize yaa o kadar para veripte devlet hastanesinden hallice bi yer olsun da istemiyorum offf valla 😕
Prensleriminannesi Medicana Doç dr. Özlem Şengül. Kesinlikle tavsiyemdir. Herşeyiyle 4 .4 lük bir hekim ❤️
Prensleriminannesi Nasirliiii muayne ücreti 215₺. Detaylı ultrason a dışarıya yönlendiriyor doktor hanım sanomer e gittim ben 250 ₺ dı
Gazize HzlBrls bugün doğum yaptım ve çok memnunum herseyinle o kadar güzel ilgileniyor ki doktorlar hemşireler ve anesteziciler
Mlkkyblt Nasirliiii Hayır canım ben muayene günümde gittiğim için ekstra muayene ücreti vermedim senden alırlar Dr. Ayşe Erol’a gidiyorum çok iyi mutavazi ilgili bir doktor çok memnunum
Nasirliiii Mlkkyblt canim bi sorum daha vardi detayliya kendi doktorun mu bakti yoksa baska biri mi bakti
HzlBrls Dilan1636 maalesef randevu yarına kaldı bugün özel sebeplerinden dolayı erken çıkmazdı gerekiyormuş hastaneden arayıp bildirdiler 😕
HzlBrls Dilan1636 evet kötü oldu benim için 1 aydır bu günü bekliyordum bugün böyle bişeyle karşılaşınca sinirlendim. Maalesef hastaneden yana şansım yok 😕