ElifAbr Busraprtk 37+1’iz 🧿💙 13-14 Şubat diyor doktorumuz daha erken gelse keske diye bekliyorum sabırsızlıktan 🙏🏻
Endegerlimoglum Busraprtk 36+5im. 17 şubat görünüyor ama erken kavuşmak istiyorum. Devlete gidiyorum doktorum normali beklicez dedi. Ama durumum sezeryanlik gibi. Sancimla gidip sezeryan olucam kesin. Inşallah 37de gelir oglusum
Gulsensandik SerpilG yok hayır çatının durumuna göre normal mi yoksa sezaryan mi olacağımı belirlemek için bakmam gerekiyo dedi baktı 🙄
Kerimegeninannesi Sevgim1916 synı gün doğumlunolucaklar benim bir önceki sezaryen olduğu için buda sezaryen olup 7 şubata gün verildi sağlıkla gelsinler inşllh minnoşlarımız🙏🏻💞💞
_RainBow Kerimegeninannesi hangi haftalarda alınıcak sizinki benimde ikinci ama 39+1 de alınıcak geç gibi geldi bana
MelisHayal Mucizembenimle 14 şubatta günüm doluyor benim de ve hiç mide bulantım geçmemişti ilaçla duruyordum ama 3 gündür bende de inanılmaz fazla bulantı 🤷🏼♀️
Reyyank Byzsf41 benimde 17 Şubat görünüyor ama bakalm miniğimiz ne zaman gelcek ☺️Bi gün var aramızda 😊