_RainBow Kerimegeninannesi hangi haftalarda alınıcak sizinki benimde ikinci ama 39+1 de alınıcak geç gibi geldi bana
Kerimegeninannesi _RainBow 38+4 te alıcak doktrm daha fazla bekletem çünkü içerdeki dikişlerin yırtılma olasılığı war dedi daha erkende alamm bekletme taraftarıym dedi o yüzden 38+4 te alıcak
berrakezgi Busraprtk tahmini dğm tarihim 20 şubat ama planlı sezaryen olacak 12 Şubata gün aldık hayırlısı bakalım kız geliyor bizede ✌🏼
Gulsensandik Aynen hazırlıklı git belli olmaz 🤭 4 gün var aramızda ben her hafta gidiyorum artik nts ye bağlanıyorum kilosu nasıl
_RainBow Kerimegeninannesi bende geç diye düşünüyorum 39+1 yani bildiğim 38 küsürlerde alınır ikinciler ilk olucaksa bekleyilir diye biliyorum ama anlamadım bende diğer doktorlar 38 artılsrda alıyor gidince sorucam tekrar
Kerimegeninannesi _RainBow bncede canım sen bi sor doktrına okadar bklemekte tehlikeli olurmu bilmiyorum ama benim doktrım bana bu şekilde konuştu
Anneci Merhaba kızlar benim bebiş de normalde 35 haftalık ama 37 haftalık gözüküyor doktor dedi.. normalde şubatın sonuna doğruydu Doğum 7 şubattan sonra Doğumu bekle dedi bana.. Bebişin Doğumu normal gözüküyor çünkü baya altta sizce de Doğum başlar Mı yakında böyle durumu olan var mı 😌