Damla-bartu 13 şubat yada 20 şubat arası olucak 2. Doğum sezeryan olucak nasipse daha gün almadık haftaya gidicem doktora çok heycanlıyım🙃
Sedahoca Kumral60 iki gün önce gittim 38+1 çatı muayenesi yaptı o zaman söyledi canım sancım falan Yok arada kasılma var o kadar 3.5 olmuş benim kız kilosu iyi dedi bir de gelişmiş cok şükür her yeri doktor artık keyfini bekliyoruz dedi 😐
Sedahoca sumeyyezumra daha bu hiçbirsey çıkmasın diceksin diyorlar ya deliriyorum gözümün önünde olur en azından 🙁
Busra31 36+4 haftalığız kızım olucak allahın izniyle 15 şubat tahmini dedi doktorumuz önceside olabilir sonrasıda dedi..normal doğum istiyodum bebişim başı yukarıda 39 a kadar bekleriz yoksa sezeryan dedi bakalım hayırlısı 🙏🏻🙏🏻
Kumral60 Sedahoca masallah canim ya yakin zamanda gelir minigin dogum hikayeni okuruz bizde darisi bana olsun o acilmanin🤗
Sedahoca Beriliko evet canım hatta ebe verdi bana bugün bir bardak içtim tadı güzel biraz kasılma da yapmadı değil
sumeyyezumra Sedahoca ama sudan cikardiktan sonra tekrar geri kapaniyomus. bircok kez kullanabiliyomussun oyle duymustum