Zeliha61 Nasipse 10 Şubat son günüm erkek bekliyoruz inşallah 🧿🎀 37+6 yız vajina kemiklerim de çok ağrı oluyor aynı durumu yaşayan var mı ?
sumeyyezumra Sedahoca ya ben dogum kolay olsun diye herseyi yapmaya hazirim 🤣 perine masajina basladim cayi da haftaya baslamayi dusunuyorum. gribim bende iliski fln yok o yuzden 😂😂
Sedahoca sumeyyezumra bende öksürük oldum başka çocuk olsa çıkardı yeter Ya öksürdüğün derdi ama benim kızım rahatına bir düşkün aynı babası 🤦🏼♀️
Nurcanbudak Busraprtk inşallah allahin izni ile 23 şubat😘😘 ali firatim😘😘 kucagimda olucak allah kimsenin kucagini bos birakmasin 😍😍😍 herkese saglikli dogumlar
mimarsub Bizim de 40 hafta 22 şubatta doluyor. Şimdilik normal doğuma engel birşey yok ama bakalım hayırlısı. Kızım olacak inşallah 💕
Elifcik34 Benimde 38 haftalık normal olduğu için beklemedeyiz ne zaman gelir bilmiyoruz.tek istediğim sağ salim hayırlı bi şekilde bebeğimi kucağıma almak.gün geçtikçe aklımda deli sorular kordon dolanır mı kakasını yapar mı bi şey olur mu vs vs
mimarsub Busraprtk Yok olmadım henüz Salı günü kontrolüm var ama bakar mı bilmiyorum birşey söylemedi.
Esn Busraprtk 21 şubatta sezeryan olucam bende inşallah 🙏 bebeğimin yanı sıra eşim görevde doğuma gelicek çok özledim onun için de sabırsızım 🥰günler çabucak geçer inşallah 🙏
Denizliche Busraprtk 36+4 teyim kızım olacak inşallah 😊 yarın kontrolüm var umarim belli olur ama son tarih 17 Şubat