numix Smy9494 Ay benim de alttan muayene ile pırtı çıkarıldı 🥺 bilmiyorum neden tutmadı acaba, vücutlar mı dirençli
numix minnikkksevdammm Malesef mama vermek zorunda kaldım şekeri düşüyordu. Emziriyorum tabi ama gelmiyor süt
Hryedz numix o sarı sıvı dedıgınız kolostrum bebek ıcın o kadar faydalı kı sarılık degerını bıle dusuruyor tam bır antıkor ben eve gecınce gogsume ılık havlu koyup bekletıp elektrıklı pompa ıle sagmıstım fazla kolostrumları da dolaba koydum sarılık degerı artınca hem emzırıp hem dolaptakı kolostrumları verdım dırek deger dusmustu cocuk dr tavsıyesı uzerıne yapmıstım bu arada
numix Hryedz Teşekkür ederim ama onlar 1 gün geldi ve bitti🥺 şuan bir şey gelmiyor. Taburcu olduğumda eve gidince sıcak duş alıp göğüs pompası ile deneyeyim
Hryedz numix dustan zıyade ben bır kaba ılık su dolduruyordum ıcıne kucuk bır havlu koyup ıslatıp dayanabıldıgım sıcaklık ıle gogsume koyuyordum beklıyordum soğuklasınca sagıyordum cok etkılı oldu umarım sızede faydası olur
Nur0653 numix süt kanallarinin açılması için sıcak duşta goguslre masaj yapın dut kurusu hoşafı ve rezene çayı süt yapar
eylul031989 numix Hatice-1233 Aile dinamiğine göre değişen bir durum bence. Eşim ve ben öğretmeniz. Kızıma 2 yaşına kadar dönüşümlü baktık. Sonra kreşe gitti. Şimdi 6 yaşında kardeşi olacak. Eğer peş peşe olsaydı bizim için çok zor olurdu. Şimdi her işini kendi hallediyor. Hatta hamileliğimde bana yardımcı bile oldu.
Zrrnplt numix hurma attik biz zemzeme onu icirdik kasikla sarılık olmadi,sezaryen oyle hemen istediginiz gibi olmuyo
Zrrnplt numix aslinda onun algi oldugunu dusunuyorum, sut illaki uretilir ama bizi biraz korkutarak ozguven şeysine kapilip sutum yok saniyoruz, olmicak doynicak diye korkuyoruz sanki, rahat olmak cok zor tabi, ama olmak lazim bir yerde
Sara_bebek numix hayirli olsun sag salim bebginizi kucaginiza almişsiniz merak etmeyin sezeryanda sut geç gelir
Tuzlimon1 numix geçmiş olsun, ilk bebeğimde bende de spinal tutmamıştı. Sağlıkla kucağına almışsın ya en önemlisi o ☺️ umarım iyisindir devrem 😂 aynı gün doğurduk sonuçta 🤭🤭
numix Tuzlimon1 Ayy sorma 🥺😂 hastanede 2 gün çok iyiydim toparlandım sandım ama eve gelince ağrılarım başladı, ayaklarım ödem tuttu resmen. Umarım en kısa zamanda biter. Şükürler olsun 2. gün sütüm geldi bebeğimi emziriyorum. Sen nasılsın? Doğum hikayeni okuyayım😂
Tuzlimon1 numix evet ya hastanede ilaçlarla biraz daha iyi hissediyor insan ama eve gelince işin rengi değişiyor 😂 bende aynı öyleyim işte 🤭