AselM Gokturkmom_ 2.gebeliğim 15 haftalıkken kalp atışı gibi pıt pıt hafiften hissetmeye başladım Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah hepimize❤️❤️
Aseka İlk 20. Haftada göz seğirmesi gibi belirsiz hissetmeye başladım 22. Haftada net hareketlerini hissetmeye başladım dışardan da belli oluyordu
Pnarcetin Fatma033 korkma ben 19 oldum çok normal diyorlar 6. Aydan hisseden o kadar çok arkadaşım varki🌼
Eyluleyluleylul Fatma033 karın kasların çoksa ya da kilon fazla ise daha geç hissedebilirsin korkma belki de gazla karıştırdığını düşünebilirsin
Sinemmm_23 newmommmyy2 benimde ilk gebelik 16. Haftaya girmeden hissetmeye basladim suan 20+5 teyim cok rahat hissediyorum hareketlerini ☺
biblobebek İlk gebeliğim, henüz farkındalığım bile tam olarak gelmiş değil :) heyecanla o günü bekliyorum 6+1 💕☺️
Parilti007 İlk ve ikiz gebeliğim 17+4teyiz hala hissetmedim artık geriliyorum bir şey mi var diye Allah korusun🥲
-sum- 16+5 im Ben az önce hapşurdum ve midemin üzerinde sol tarafta birden 7,8 defa çok hızlı bir pıt pıt hissettim damar seyirmesi gibi ama içeriden. Aynı yere bu kadar arka arkaya vurabilir mi başka birşey miydi ?
-sum- Deryakil ya aynı yere bugün akşam yemek hazırlarken de oldu daha az olmuştu 2,3 defa ama aynı yere 3 saat sonra da az önce işte hapsurunca oturuyordum dediğim gibi oldu şok oldum birden arka arkaya olunca