Noname9492 Gokturkmom_ ilk gebelikte 16da ikinci gebelik 14ün içinde hissetim ama her gün hissetmiyorum şu an tabi bu 16 oldum düzensiz şekilde birkaç haftaya daha iyi olur inşallah 😍
ayse5487 Gokturkmom_ ben 22 de hissettim artık doktora gidip sordum niye hissetmiyorum diye kilodan dolayı demişti 😒😅😅
HoneyDay Ben 17. Haftadayım genellikle sol tarafımda kıpırtılar oluyor bebek hareketleri midir bilemedim kızlar
kader26_ Gokturkmom_ 17+6 dayım yorumları okuduğum kadarıyla çoğu kişi bu haftalarda ya da 18 inde hissetmiş 🥹 ben daha henüz bir şey hissedemedim. Hissedersem fark edebilir miyim onu da bilmiyorum. Geç hissetmemin nedeni nedir acaba ilk gebeliğim🐣
Beyzahamarat72 kader26_ kilodan kaynaklı olabilir kac kilosun canım zaten 20.haftadan sonra hisedılşyor genelde erken hisseden de oluyor gec hisedende
pnar-123 kader26_ korkma ilk gebelikte oluyor öyle doktor bana 20nci haftada hissedersin demişti bide karın yağlarından mı kaslardan mı tam emin değilim hissetmeme oluyor. 20.ci haftalara gel bak ozaman durmuycak yerinde 🤗❤
Aleynaaatml Gokturkmom_ 13+3 deyim ultrasonda çok hareketliydi ama hissetmedim biran önce hissetmek için sabırsızlanıyorum🥹💓
HoneyDay Beyzahamarat72 benimde öyle oluyorrr demek ki hareketleriiymiiiş ama hep aynı yerde sol tarafımda oluyor
kader26_ Beyzahamarat72 şuan 67 kiloyum. Ben de araştırdığım da 20. Haftaya kadar hissedebilecegimi düşünmüştüm. Ama herkes erken hissedince acaba ben mi farkına varmıyorum diye düşünmeye başladım. Tam düzenli tekmeler hangi haftadan sonra başlıyor
Zaxhra Merhaba ilk 16cı haftada hiss ettim şimdi 30 hafta oluyoruz hiç durmuyor gündüz gece tüm gün boyunca hareketli 🤭🤭