Flowermom0 busra05_ ağrı sızı hissetmediğin sürece bişi olmaz. Görümce 9 ay ayakta kıldı. Bn 4.ayımdan snra aprılarım başladı. Bnm riskli gebelik olduğu için oturarak kılmaya başladkm. Arada iyi hissettikçe normal kılıyorum ama
Eceninanne busra05_ ben farzı kılıyım gebelikten berı. Ayakta kılıyrdum hep . Sımdı 34+6 olduk nadiren de olsa oturarak kılıyrm. Oturup kalkınca 2 3 kez karnım tas gıbı oluyor. Ama secdeye egılmek zor geliyor ya egılınce kalkamıyrm karnımdan. Cok nadir yastık koyuyorum secde yerıne yere kadar egılmjm diye. Varsa günahımız Allah affeder ınsallah
tansugl37 17 haftadayım hiç oturarak kılmadım. Aşırı mide bulantım var bi kaç kere secdede kustum da. Ama genel olarak bişey olmuyor. Hatta sağlıklı olduğunu bile duydum namazdaki hareketlerin
crescent___ Ayakta niyet edip başladıktan sonra sandalyeye oturup gerisini o şekilde tamamlamak uygun oluyor mu? Bir de secdeden geri kalktığımızda her seferinde ayağa mı kalkmalıyız yoksa sandalyeye bir kere oturunca kalanı öyle mi tamamlamalıyız?
1mutluAnneee1 busra05_ dizimde sorun oldu kılo aldıkça ayakta kılmaya devam ettikçe arttı bende oturarak devam edıyorum çok şükür rabbımız kolaylıklar dini ile bize gelmıs 🌸