betulvemaya_ Bett2206 evet diyebiliyorum açıkçası ben kendi doktorum dışında başka bi doktora gittim onun önerisiyle mygen firmasına verdik doktorumuz kefil olunca
Eceunverkanra betulvemaya_ Merhaba bu firmadan memnun kaldiniz mi acaba? Benim doktorum da burayi tavsiye etti. Ne kadar surede cikti? Cinsiyeti de soylediler mi size kusura bakmayin cok soru sordum. Bir de kacinci haftada kan verdiniz
e_blue_sky_a betulvemaya_ pek tavsiye etmem istanbul laboratuvar ları diye bı yer şişlide idi. TC de yapıyorlar testi oysa ben yurtdışında yapılmasından yanaydım. Sonradan öğrendim TC de olduğunu. Gerçi cinsiyet erkek bekliyor idik kız dediler ve doğru kız idi…. Test de doğru yaptılar gerçekten de bebeğimiz sağlıklı bı bebek şükür
betulvemaya_ e_blue_sky_a bi cerrah tanıdığımız var açıkçası yurtdışına çıkan testler ailede engelli birey varsa doktorlar yurtdışı öneriyormuş orada daha detaylı incelemeler yapılıyormuş genetik olabilir diye onun dışında ailede yoksa doktorlar burada yaptırmayı öneriyormuş hatta soruyorlar var mı yok mu diye. Evet %99.9 dedi doktorumuz çok çok çok az bir yanılma payı var yok denecek kadar lakin geçen biri yazmıştı fetal dna yanıldı diye milyonda bir de olsa varmış
betulvemaya_ Bett2206 genoks u bende şok duydum burada yazanların çoğu hatta genoks a yaptırmış bilmiyorum bize mygen diye bir firmayı önerdi doktorumuz
e_blue_sky_a betulvemaya_ ben de yanıldığını doktordan duydum. Down sendromu çıkıyor. Aile amniyomsenteze gidiyor ve sağlıklı olduğunu öğreniyorlar. Ama bu yer düzgün yapmamış olabilir fetal DNA yı o yüzden iyi şirketleri seçmeli
betulvemaya_ e_blue_sky_a yanılması çok çok düşük bir ihtimal diye duydum canım ha diyelim ki bu testte tekrar riskli çıktı doktorlar son olarak amniyosentezi yapıyor zaten benim ki başk bir firmaydı bugün verdim çok şükür temiz çıktı dilerim herkesin ki böyle çıksın sağlıkla alalım kucaklarımıza sağlıkla hayırla büyütelim
Yogurtlupilav betulvemaya_ genoks ve panoramadan teklif aldı , genoks a yaptırdım. Doktoruma yaptırmadan önce firmayı da sordum o da olumlu feedback verdi. 5 iş gününde çıktı tam sonucum.
ocak-94 Yogurtlupilav ben de doktorum tavsiyesiyle genoksa yaptırdım çok ilgililerdi 5 güne çıktı sonucum
betulvemaya_ Eceunverkanra ne demek canım hayır cinsiyeti söylemediler bize 9. Günde çıktı galiba biz memnun kaldık
Eceunverkanra betulvemaya_ Ben firmayl gorustugumde cinsiyeti de soylediklerini soylemislerdi de o nedenle sordum. Bir daha sorayim olmadi. 11.hafta gibi yaptirabilirsin dediler ben de gun alacagim, tesekkur ederim🌺