aysegul2812 Dmrumrnns 2 ay regli olmadım sonrasında regli belirtilerim başladı özellikle gögüs hassasiyeti ve kasık ağrısı sonra öğrendim hamileymişim
zey-nep11 Lagaliballah tabıkı adet gunun de yap yada bır ıkı gun gecerken yap bazen gercekten cıkmayablır. Bekle bır hafta bıle bebek oluşumu içib uzun bi zaman bekle sabırsızlık etme duanı et bekle.
eliff4 Dmrumrnns kasıklarımda batma vardı benimde ama adet olcam diye oluyor sanıyordum benim adetime 9-10 gün kala goguslerimde çok hassaslaşırdı acırdı dedim yine adet olucam diyordum gecikti sonra 2. günü test yaptm beklemiyordum aslında yani umutsuzdum yine çok belirgin çıktı ikinci çizgide inşallah sizde güzel haberler alırsınız 🤲🏻🐣
Hellobeybii Minee41 benim de soldu, bıçak saplanır gibi arka arkaya giriyordu test yapmadan 1 gün önce
Hazalina Dmrumrnns ilişkiden sonraki 3 gün boyunca sol kasık ağrım oldu , 1 hafta sonra da göğüslerimde sızlama şeklinde çok acı verici bir ağrı girmişti 😂
Pembiskizim Dmrumrnns 2 gebeliğimdede reglden 1 gün önce üşütmüşcesine kustum sabah gözümü açmamla kusmam bir oldu ikisindede hastanelik oldum doktor ishal var mı dedi hayır dedim o zaman kan testi alalım normal değil bu kusmanız dedi hastanede bile kusuyordum ikisindede reglden bir gün önce hastanelik olana kadar kustum yani başka da bi belirtim olmadı
Rumeysaerd1 Dmrumrnns öyle bir kasık ağrısı vardıki regl ile ayırt edilmesi mümkündü ağrıdan ağladığımı biliyorum yorgunluk iştah artışı
Egegayk Kızlar ovülasyon testinin 9. Günü k yumurtlama ve çatlatma yı gördüm iyicene değerlendirdik sizce akşam mı test yapayım yoksa sabah idrarla mı yapayı
Ebru387 Adet olucakmis gibi hissiyat, göğüslerde hassasiyet, en çok ta akşam 8-9 gibi uyku bastırması, tuvalete çok çıkma, tuvaletini yapıp hala varmis hissiyatı olması 🌸
Zec Dmrumrnns ben iki gebeliğimde de 4 haftalıkken öğrendim hamile olduğumu. İlk belirtilerim hep bel ağrısı ve göğüs hassasiyetiyle oldu. Beraberinde kafamı kaldıramayacak kadar uyku başladı iki seferdir :)
Kardelennnsen Dmrumrnns kasik agrisi sürekli tuvalete gidip adet mi oldum diye bakıyordum adet ağrısıyla aynı
Marsilyasabunu Dmrumrnns ben batma hissettim sol kasıkta ve şişkinlik adetim gelmeden önce öğrendim daha beta 100dü yani
ozgeozi Adetim 10 gün gecikmişti. Sabah akşam durmadan istifra ediyordum. Normalde de reflüm var. İlk günler çok önemsemedim. Adet olacağım için midem hassas diye düşündüm ama her gün durmaksızın kusma ve halsizlik hali olunca anladım hamile olduğumu ve test yaptım. Şu an 13. Haftamdayım hala bulantılarım devam ediyor eskisi kadar olmasa da. Hamileliğin en zor yanlarından biri de bulantı sanırım. Tüm anne adaylarına bir an önce bulantılarını aşacakları güzel günler diliyorum.
Sebepsin Dmrumrnns bi gün çeşmeden su içerken suyun kokusunu aldım lağım gibiydi dedim lavabodan mı geliyo acaba yok. Bütün sular leş gibi kokuyodu taa uzaktan anlamaya başladım kokuları kendi kendime şaşırmaya başladım. Ablam dedi sen kesin hamilesin demese hala anlamıcam🤣 canım ablam çok güzel aydınlatmıştı beni🥰😍
Sebur Dmrumrnns adet olacakmışım gibi bi hissiyat vardı hep bide koku hassasiyeti oldu biraz ama en başta adet gecikmesi olunca test yaptım pozitif gördüm 🙈
Kubra_24 Regl gecikmesi,sık idrara çıkma ve adet olacakmış gibi bel karın ağrısı yaşıyordum sonra test yaptım şak iki çizgi çıktı
Cennetnazli Kubraasat merhaba hala enfeksiyonunuz devam ediyor mu bu süreçte doktor ilaç verdi mi acaba