Dmrumrnns
Normalde belirtileri okuduğumda bunlar herkeste olabilir zaten ne var ki gibi geliyordu açıkcası ama hamile olduğumda gerçekten bu işte bi tuhaflık var şeklinde hissettim hepsini. Her ay şüphelenen bi insan değilim açıkcası, o yüzden bariz şekilde bu işte bir tuhaflık var noluyo gibisinden hissettim.
Hissettiklerim ; yorgunluk, akşam erken uyku gelmesi, kasıkta ağrı ( iğne batması gibi ) göğüslerimde hassasiyet, meme ucu acıması ve sızlama(regle 2-3 gün kala) Adete 3-5 gün yakın mide bulantısı çok hafif bir iki kere totalde bi anda gelip gitti , kafada sersemlik uykusuzluk gibi. Sanki tekne turu yapmışım da indikten sonra hala deniz sallıyor gibi gelmesi hissi. Özellikle öğleden sonra bi yorgunluk ve göz kapanması hali. Karında gaz ve hazımsızlık, sürekli gaz ve guruldama. Ne yedim de bu kadar gaz yaptı diye düşündüm hep. Az yesem bile boğazıma kadar yemek var hissi vardı. Su bile içsem sanki gitmiyor hissi. Acıkma arttı. 2 öğün yerken 3 e çıktım, açlıktan gözlerim kararıyor gibi oldu öğleden sonra. (Bunlar 2 haftaya geçti bu arada ama o an heralde hormonların bir anda artmasından yoğun yaşadım) Bel ağrısı ve sırt ağrısı, reglden 2 gün önce baş ağrısı. Kasıklarımda ağrı ve batma, regl olacak hissi de 1 hafta önce başladı. Normalde benim karnım ya da belim ağrırsa max 1 güne regl olurum, bu kadar erken ağrı başlamaz. Bat’dan 5-6 gün önce 2-3 gece sabah 5 te uyandım, sıcaktan uyuyamadm. Gece uykularım bölündü. En sonunda da regl olacağımın önceki günü göğüslerime bıçaklar saplanıyor gibi girip çıkan bir ağrı. İlk defa oldu normalde reglde hassasiyet olur ama böyle olmaz bende. Bide rüya gördüm kucağımda bebek var. Aaa noluyo dedim gittim test yaptım. 2.çizgi silik hafif. 4+1 de öğrenmiş oldum, hemen gidip kan testi verdim yanlış olmasın diye, onda da beta 510 çıktı. Allah isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah, isteyen herkes bebişlerini sağ salim kucağına alsın🧿